Motor baleset, helyesen tettem vagy leckéztettem volna meg?
Azért nem ártott volna mint tanuló pénz neki ugye, meg legalább akkor a többi karcot is eltüntethetted volna.
Azért az ritka ebben a világban hogy cserbenhagyott és egy másik autós utánament, tehát ezen kicsit csodálkozom hogy még van az emberekben ennyi összetartás.
Pedig 2 éve amikor engem ütött el egy autós, én bicajjal voltam, az útszélén akkor fel is borultam mert megbillentem az idióta miatt, szerencsére nem lett bajom, de tovább ment, és utána még jött bőven sok autó és abból 5 en biztos hogy látták mi történt, és egyik sem állt meg hogy segítsen, az utcában egy gyalogos volt aki megkérdezte hogy minden, rendben van-e meg fel ajánlotta hogy elkísér a pár sarokra arrébb lévő kórházba.
Te tudod ha legközelebb ez lesz akkor azért rángasd meg egy kicsit a tagot had érezze hogy amit csinált az baleset veszélyes volt és tanult volna az esetből ha a pénztárcáját kicsit megcsapoltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!