Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor baleset, helyesen...

Motor baleset, helyesen tettem vagy leckéztettem volna meg?

Figyelt kérdés
Egy rendes ember kis híján elütött, sávot váltott úgy hogy elfelejtette hogy a közepén vagyok, aztán még el is akart hajtani, a buszos dudált neki meg egy másik autós ment utána... csak egy fél centis karc lett a moci idomján, én meg végül megbocsátottam neki és nem kértem betétlapot. Normális vagyok?! :-D
2013. jan. 31. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát azért az elem fényezésének az összegét kérhetted volna legalább. Ha nemet mond akkor meg betétlap.
2013. jan. 31. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:
hátsó lökhárító, full fekete és karcos volt amúgy is. csak a széléből jött le kb. fél milliméter
2013. jan. 31. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért nem ártott volna mint tanuló pénz neki ugye, meg legalább akkor a többi karcot is eltüntethetted volna.

Azért az ritka ebben a világban hogy cserbenhagyott és egy másik autós utánament, tehát ezen kicsit csodálkozom hogy még van az emberekben ennyi összetartás.

Pedig 2 éve amikor engem ütött el egy autós, én bicajjal voltam, az útszélén akkor fel is borultam mert megbillentem az idióta miatt, szerencsére nem lett bajom, de tovább ment, és utána még jött bőven sok autó és abból 5 en biztos hogy látták mi történt, és egyik sem állt meg hogy segítsen, az utcában egy gyalogos volt aki megkérdezte hogy minden, rendben van-e meg fel ajánlotta hogy elkísér a pár sarokra arrébb lévő kórházba.

Te tudod ha legközelebb ez lesz akkor azért rángasd meg egy kicsit a tagot had érezze hogy amit csinált az baleset veszélyes volt és tanult volna az esetből ha a pénztárcáját kicsit megcsapoltad volna.

2013. jan. 31. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Tavaly egy szlovák rendszámú barom törte totálkárosra a motoromat, meg engem is 1hét korházra ítélt, és elhajtott a helyszínről. Jobbkezes utcában nem igazán adta meg az elsőbbséget, 10en biztos látták, senki nem volt képes utána gurulni, vagy megnézni a rendszámot. Miután elkezdett indítózni, nagy nehezen beindult, és elhajtott.
2013. febr. 1. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!