Gyula22 kérdése:
Van egy renault cliom 1.9 d és találtam valami érdekes dolgot a müszerfal allat mi lehet ez kitud segíteni?
2013. jan. 31. 15:22
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de biztos kell az oda, ne nagyon piszkáld:D
Az a két nagyobb fekete izé szerintem két transzformátor, de hogy mire való, azt nem tudom:D
2/8 anonim válasza:
Mármint a transzformátort tudom, mire való, csak ennek a panelnak nem tudom a funkcióját.
3/8 anonim válasza:
a két nagy fekete kocka az két relé, valami utólagos kókánynak tűnik...
Esetleg ködlámpa, nappali menetfény?
Bár az ic valami komolyabb dolgot sejtet.
Esetleg utólagos riasztó, ablakemelő...
4/8 anonim válasza:
Jobban megnézve központizár modulnak tippelem, méghozzá rádiós távirányítóval... Hangolható rezgőkör+antenna a nyákból....
5/8 anonim válasza:
Riasztó valamikori ,vagy mostani darabja ...
Ablakemelő kizárva :)
6/8 A kérdező kommentje:
egyedül a központi zár van a kocsiba akkor azlehet köszi:)
2013. jan. 31. 15:55
7/8 A kérdező kommentje:
és akkor azért lehet hogy még 25 kb 30 méterről is nyitom az ajtókat ha zsebembe van a távkapcs xd :)
2013. jan. 31. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!