Bmw 316i - be érdemes chiptuningot tenni?
Olyan 50.000 körül lenne a chiptuning, viszont jelentős változást nem lehet elérni vele ebben a kategóriában.
+10LE és +15NM nyomaték. Lehet, hogy meg sem éreznéd igazán :S
Második vagyok.
Keresztapámnak volt ilyen kocsija amúgy, az övé nem compact volt, hanem a 4 ajtós verzió, és ha jól emlékszem 97-98 évjárat. Iszonyatosan ment az az autó. 200 felett volt a vége. Első autónak bőven elég a 102LE. Nem fogsz benne csalódni!
nem. inkább vegyél alapból erősebb motorral, pl 318iS, vagy 320.
max tíz ló, ami annyiért ami egy rendes csipsz nem éri meg.
Szívó motorra felesleges chipet tenni.
Amúgy nem értem kezdőnek, első kocsinak hol nem elég 102 ló. Az is elvisz mindenhova.
Szia! A chiptuning a tiltásokat és határértékeket tologatja el, hogy több üzemanyag égjen el...
Mérnökök kitalálták ezeket a határértékeket, és a +10Le sem fog jelentkezni, csak maximális fordulatszámon, talán épp a max fordulatszám feljebb tolásával, nem fogod megérezni! Inkább vegyél erősebb autót!
Elméletileg az én autómban is van chiptuning, semmit nem érezni, az 1.3 as motor chipppelés nélkül 240Le, chippelve elvileg +10% de semmit nem érezni a végsebesség nem nőtt, 240 fölé nem megy, viszont szerintem többet fogyaszt...
ENNYI!
Nem az utolsó egyel régebbi, de nekem nem az utolsó RX8 am lesz! Sokan félnek tőle, meg szarozzák, de csak nem értenek hozzá! Sokan megvették a szarráhajtottat ócsóért, majd csodálkoztak amikor a hibák jelentkeztek! Meg aki azt mondja ő nullkilométeresen vette, és sosem hajtotta mégsem birt ki csak 60-70-80e -et... ugyanmár, ezt hitesse el saját magával, ezt azért veszi az ember hogy nyomja! hogy visitson, hogy élvezze a hegyi szerpentineket!
én bevallom, nyomom neki, de megadom neki azt az odafigyelést amit megérdemel (olajszint, hidegen nem pörgetni...)Most van benne 100e km... és még nem tűnik közelinek a felújitás! (ami akár otthon egy sima rebuild kittel két hét és 300e ft... főleg ha nem idegen az autószerelés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!