Szerintetek érdemes olyan autót venni, amelyikben már van ESP? (elektrónikus menetstabilizáló) Sokat tud segíteni?
A Focusban miért értelmetlen ?
Talán nem lehet vele haladni ? :)
Nagyon jó találmány és hasznos ,lóerőtől függetlenűl....
egy szóval nem írtam ilyet hogy értelmetlen,nem értelmetlen jó ha van de szerintem nem olyan fontos mint egy drága és erős luxusautóban.
ha újonnan veszi valaki a focust és nem sz arja a pénzt akkor teljesen jó esp nélkül is,nehogy már anélkül vezetni sem lehessen ,de egy drága és erős luxus kocsiban már elég gáz ha nincs.
arról nem is beszélve hogy akinek telik olyan kocsira annak nem is drága esp-t rakatni a kocsiba ha netán nem tartozik a gyári felszereltség közé.
még egyszer mondom jó ha van minden autóban, legyen az focus vagy bármi kis autó de nem dől össze a világ ha nincs benne.
én inkább az asr-t hiányolom ilyenkor télen a kocsimból,az fontos főleg ha dimbes-dombos helyeken használják az autót.
Érdemes olyan autót keresni.
Számomra is igény most, hogy legyen ABS (sokszor már alap), ESP, ASR, EBD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!