Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ferrarit vezetni 18 évesen?!...

Ferrarit vezetni 18 évesen?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

NEM AZ ENYÉM:D -ezt ki kell jelentem, még mielőtt kapok pár kioktatást:)

Szóval...egy külföldön élő családi ismerős pár nap múlva jön és hát Ferrarija van... és azzal fog jönni. :) Legutóbb februárban találkoztam vele, akkor még nem volt jogsim, de azt mondta, ha lesz, akkor vezethetem. Ma írt emailt, hogy megbeszéljük a találkozót és írta, hogy hozzam a jogosítványom, mert nem felejtette el az ígéretét. :P

De én picit félek... olyan gyönyörű az az autó, piros, cabrio és tavaly vette... Én meg 18 éves friss jogsis lány vagyok. :D Merjem vezetni? Mire figyeljek oda? Mit kell máshogy csinálni? Mit tanácsoltok hol vezessem, csak a városban vagy autópályán inkább? De egy ilyen autóval be lehet tartani a 130at? :D Jaj nem tudom...még sose ültem ilyen autóban (a múltkor csak kívülről csodáltam meg)... Persze ott fog ülni mellettem a gazdája, de akkor is... én Peugeot 206ost és Opel Corsat szoktam vezetni... :D És nem akarok nagyon leégni előtte, de kihagyni se akarok egy ilyen élményt mégis félek, hogy bármi bajt okozok... és 100%,hogy nem tudom kifizetni az esetleges kárt. :S 18/L

2009. szept. 2. 20:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egy sportautóban a sebességérzet annyira relatív, hogy egy kezdő sofőr is nagyon kevésnek fogja érezni. 180 egy Ferrariban (vagy Porschéban) olyan, mint a 80-90 egy Suzukiban.
2011. márc. 12. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!