Vali83 kérdése:
Járt úgy valaki, hogy megvett egy autót amint terhelés volt és nem tudta átíratni? Persze nem tudtam róla! Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Kereskedésben vettem de az eladó magánszemély nevén volt.Azt mondta nekem az eladó,hogy rendezi a dolgokat(bebizonyosodott így is van) de közben megint tettek rá terhet!Mi a teendő ha nem fizeti ki?2013. jan. 29. 18:33
1/2 anonim válasza:
Így, hogy nem tehermentes, szerintem érvénytelen az adásvétel is, ha pl. jelzálog van egy autón azt nem lehet értékesíteni amíg nincs kifizetve a hátralék/zálog/hitel.
2/2 anonim válasza:
Igen, "finom" rábeszélés után megoldodott a probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!