Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt e mar vkinek alkalma...

Dnyetwa kérdése:

Volt e mar vkinek alkalma hajtani a 2012 1.2 44kw 60lovas Trendline Volkswagen Polot? Udv

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
és azért mert az igazságot írom nem kéne lepontozni de ha jobb a lelkének annak aki lepontoz csak nyugodtan DDDd
2013. jan. 28. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:

vissza térve a fordhoz a 2000 dízel toyota carinám is csak 5 lityót hogyszt nem beszélve hogy a kasztnilya jóval nagyobb mint a focusé

De a motor tényleg eléggé bizzar az új focusban 3 hengeres és 125 lovas ha meg vélet lenűl potkocsit kell utána kötni akkor meg nem fog bírni menni mert a teljesítménye nagy de ereje meg semmi szerintem az 1.6 motorok jobbak a régebbi focusban

2013. jan. 28. 19:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Mi ért írtam azok amit írtam mert nem egyszer fordúlt már elő ilyesmi esett és túlnyomó részt kis autok tulajai okozták pl a multkor is mentem miskolcra és egy bolond golfos (újjab fajta )elkezdet engem előzni mikor szemből meg jött egy kamion mai kb 20-30 mterre volt tőlunk és ahoz hogy ne mennyen a kamionnak vagy ne toljon le minket az útról nekünk kellet lehúzódni az útszélére mégszerencse hogy széles padkája volt ott az útnak.

Szerintem kétszer is meggondolnák az emberek hogy belevágjanak e egy kétséges nem biztonságos előzésbe ha az autok nem lennének annyira erős motorral felszerelve de érdekes hogy a nagyobb kocsikkal szépen jönnek mögöttem 90-nel és nem előzgetnek csak akkor mikor biztonságos.

Ez miért van?

Szerintem Bőven elég az az 1.2 motor a poloba mert 90 net bír menni a gyorsulást meg ki kellvárni nem kell agyontaposni ahogyan írták az előzők és időben el kell indulni ha valahova menni akar az ember nem az utólsó pillanatban rohanni ennyi!!!!

2013. jan. 28. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, aki hülye, az gyenge autóval is hülye marad. Pont azért jó nagyobb motorral venni az autót, mert akkor nem kell egy kilométer hogy lendületet gyűjtsön az autó az előzéshez, és gyorsabban túl lehet lenni rajta. Az ilyen vadbarmoktól meg egyszerűen el kéne venni a jogsit. De ennek igazából már semmi köze nincs a kérdéshez, én azt mondom, hogy városba végül is elég az 1.2, városon kívülre viszont 1.4-et vennék inkább.
2013. jan. 28. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
a jogsi elvétele tényleg jó mególdás lenne de 80-90 nél szerinttem az előzésnek sincs értelme ha megy elöttem 80.90 km/H val egy teherautó minek megelőzni mikor azelöt úgyis van mégegy és mégegy csak üzemanyag pocsékolás
2013. jan. 28. 20:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem szaguldozni akarok, csak kivancsi vagyok olyan velemenyere aki mar ult benne es hajtotta. szivem szerint en is inkabb erosebb autot vennek, de ez van erre futja :) az termeszetes, hogy egy 1.2 motortol nem lehet nagyon nagy vmit varni. nem hallotatok veletlen, hogy mi az ami eloszor tonkremeny rajta?
2013. jan. 28. 23:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként újat akarsz venni?
2013. jan. 29. 15:48
 18/20 A kérdező kommentje:
eddig ugy all a dolog vagy lizingbol elvetett
2013. jan. 29. 18:15
 19/20 anonim ***** válasza:

szia nekünk előszőr egy 1.0 szuzukink volt az is olyan 45 kw körűl volt semmi gondunk nem volt vele pedig mi még utánfutóztunk is vele nap mint nap és nem 1-2 mázsákat húzgáltunk vele ha nem taposod neki azt ami a csövön kifér nagy baja szerintem nem lesz főleg ha nem munkás hanem családi kocsinak használjátok.

Egy új autónál nem voln szabad hamar tönkremenni semminek perzse attól megtörténhet de nem valószinű

2013. jan. 29. 23:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok sikert az új polo hoz
2013. jan. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!