Opel B vectrámban x17td motorblokk van. Mekkora az üzemi hőmérséklete?
Figyelt kérdés
80 fok fölé nem szokott menni a hőfok, és én úgy tudom, hogy könyv szerint 92-100 fok környékén lenne ideális a hőmérséklet. Ezt jól tudom?
Amiket találtam termosztátot a neten, azok 85 foknál nyitnak. Most akkor ez a 85 fokos termosztát jó bele?
2013. jan. 27. 10:06
1/3 taki9333 válasza:
90-100°C között van az üzemi hőmérséklete. És van olyan termosztát ami nem 85-nél nyit csak jó helyen kell keresni. Olyan kell bele amire az van írva 92°C.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam. Köszönöm
2013. jan. 27. 10:19
3/3 anonim válasza:
Jó bele ..az órán úgy is 90-fokosnak fogod látni ...
Vagy másik választás (nem tudom fejből ,hogy csonkkal együtt van a termosz vagy külön ) átmérő és egyéb adatok alapján nem típusra keresel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!