Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen cabriókat tudtok ajánlani?

Milyen cabriókat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

10-12 éves cabriót szeretnék venni 6-700000.- ért.

Két féle cabrióról tudok eddig ami kb. ilyen árban van, az egyik a citroen c3 cabrio a másik pedig a nekem nagyon megtetsző peugeot 206cc (1.6-os).

A két kocsi közzül nekem a peugeot jobban tetszik, ezért olyanokat keresek. Nektek mi a véleményetek a Peugeot 206cc ről műszakilag, megbízhatóságilag,fogyasztásilag,ja és persze a tetőről.. milyen problémái adódhatnak?

A citroenről is aki tudja az ilyen információkat szivesen várom:)

Árkategóriában peugeot legolcsóbban 800 ezerért találtam 2002-est

Melyik van jobb árban és melyik az olcsóbb szerintetek?

Ti melyiket vennétek?:)

Válaszotokat előre köszi:)

2013. jan. 27. 10:02
 1/3 taki9333 ***** válasza:
Opel astra f gsi 2.0 köbcenti cabrió, na az tuti és megy is ha odalépsz neki. Tudok is egy eladót.
2013. jan. 27. 10:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nekem 1.6-osnál nem kell nagyobb.

És én annyira nem vagyok kibékülve a vászontetővel, ezért keresek peugeot 206cc-t mert lemeztetős és még árban is éppen hogy tudnék venni ha kifognék egy jót olcsón:)

2013. jan. 27. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Peugeot 205 cti ;)

A gti kabrió változata. 1.6 és 1.9 motorokkal szerelték.

2013. márc. 7. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!