Tudtok ajánlani nekem autót?
Ilyen fogyasztási elvárásokkal csak dízelest érdemes venned.
Polo 6N vagy Golf III SDI. TDI lenne az igazi, de ennyiből nem sanszos.
Opelben legfeljebb az Isuzu-motoros kivitelt venném..
Az Astra jó választás lehet, csak arra ügyelj, hogy akkoriban 2 féle 1.7 diesel volt az F Astrákban, az Opel-féle, és az Isuzu motor. Az Isuzu sokkal jobb.
Mivel 15+ éves autókról van szó, semmi garancia nincs arra, hogy gondtalan autózásban lesz részed, legyen az bármilyen márkájú, bármilyen motorral (benzin avagy diesel) szerelt kocsi. Pláne azért mert a kocsi nem csak motorból áll. Lehet a motor még tip-top, ha a futómű szanaszét van, a váltó döglődik, a fékek letropálva, a lengéscsillapító csereképes... stb, stb...
Az astra azért jó, mert olcsón kapsz hozzá bármit, nincs agyonkomplikálva, tehát bármelyik szerelő megcsinálja, ha nagyon muszály, akkor bontott alkatrészt is kaphatsz bármely bontóban (ha csak erre lenne pénz). Nekem is volt hajdan, 1.4 benzin a 60 lóerővel, 8 szelepes régi motorral, szerettem, mert jóindulatú és megbízható kocsi volt, igaz csak 7 éves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!