Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet csinálni a sebességm...

Mit lehet csinálni a sebességmérővel? (lent)

Figyelt kérdés
van egy kínai bicikli sebességmérőm,ami be van szerelve egy motorba. az a baj,hogy először jól működött,de aztán a kijelző csak kihagyásokkal vagy egyáltalán nem is működik. a kijelző és a panel között van 2 szilikon csík ami egyfajta szalagkábel helyett van. ezzel mit lehetne kezdeni? (légyszi ne gyertek azzal, hogy kínai... ) köszi előre is!
2013. jan. 26. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor nincs válasz. A vezetőgumi csíkok cseréje (hozzá való beszerzése) macerás, időigényes, a javítás csak időleges. Többe kerülne mint egy új.
2013. jan. 26. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod tisztítás után visszatenni a gumit. Esetleg egy kis kontakt spray is segíthet ideig óráig.

De ez jó más sose lesz...

Sajnos ilyenek ezek. Ha az egyszer elmozdul akkor más sose lesz tökéletes. Hosszabb távú megoldást pedig csak a csere jelent.

2013. jan. 26. 20:47
 3/9 A kérdező kommentje:

a gumi csíkokkal nincs baj,ha megtisztítom működik jól,de aztán kezd megint tönkremenni, szétszedni meg nem nagyon tudom mindig...

nem lehet esetleg ragasztani valamivel?

2013. jan. 26. 23:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet ragasztani.

Tisztának kell lennie a két felület kapcsolatának, hiszen ott vezeti át a szuflát.

Ezekkel sokszor a fő gond az hogy vagy a nyák vagy a kijelző nincs tökéletesen passzosra rögzítve és illesztve. Aztán idővel elmozdul. Ha meg megpiszkálod akkor meg csak átassz a helyzeten(tapasztalat) és hiába sikerül megcsinálni az hamar tönkre fog menni.

Nem tudom mennyibe került, de nem éri meg vele foglalkozni.

Tudod, tervezett elavulás...

2013. jan. 27. 00:47
 5/9 A kérdező kommentje:

nem volt drága,de ha veszek egy újat, azt ugyan úgy szét kell szedni előtte sajnos és ott leszek ahol vagyok. megpróbálom tökéletesre tisztítani, és sínbe tenni a panelt, aztán meg beontom epoxittal! :D

köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 27. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Mire használod te hogy szét kell szedni használatba vétel előtt? :)
2013. jan. 27. 14:09
 7/9 A kérdező kommentje:
írtam hogy egy motor sebességmérője. a gyári órájába van be építve és ahhoz szét kell szedni sajnos. :)
2013. jan. 27. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Egybe nem tudod belepasszírozni? :)

Ha nem akkor meg amint szétszeded rögzítsd ragasztóval az alkatrészeit. Hátha tovább bírja.

2013. jan. 27. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
megteszek amit tudok! kösz a segítséget! :)
2013. jan. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!