Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó az ajánlott kezdö...

Milyen autó az ajánlott kezdö vezetöknek?

Figyelt kérdés

Ferdehátút nem nagyon szeretnék, mert csak bohócautó. 1 ütközés elég, erre gondoltam.

Biztonságos, keveset fogyasztó, szervízelése olcsó, sportos, ...

2013. jan. 26. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ha sportosat szeretnél, akkor főleg a benzinesek jönnek szóba."

Nem feltétlenül. Nekem dízel autóm van, gyárilag sport futóművel, elektronikus lengéscsillapító vezérléssel, sport fokozattal. A (turbó) dízel motor nagyon nyomatékos, nagyon jól gyorsul, fürge.

Semmi hátrányát nem érzem egy benzinessel szemben. Nem kell üvöltetni a motort és 5 literrel eljárok vele ha óvatos jobb lábbal használom. De ha odalépek, megindul rendesen. Előzésnél sem kell visszaváltanom.

Igaz, ez enyém sajna ferdehátú és évi 20-25e km-t megyek vele.

2013. jan. 26. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
mégse tudsz vezetni, mert nem tennél ilyen kijelentést hogy kezdő autó. Én már a hozzállásod miatt, akkor sem adnám oda a Mercit, ha melleted ülhetnék.
2013. jan. 26. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért talán ennyire nem kéne rajta lovagolnod. Nem gondolod? -.-" Nem rég végeztem és kezdésnek mi az ideális autó.
2013. jan. 29. 07:36
 14/15 Brandon41 ***** válasza:
sportos autót akarsz vegyél egy 1967-es dodge charger-t,az igaz hogy van neki egy fogyasztása,nem biztos hogy olcsó a javítása,de gyors és jól néz ki.
2016. szept. 12. 18:21
 15/15 Brandon41 ***** válasza:
Meg nem is kezdőknek való,szóval ezt az autót csak a sportosság kedvéért írtam
2016. szept. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!