Vezetett már valaki Audi S8-ast szerintetek nem női autó igaz?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszolók írjanak.2013. jan. 24. 12:45
1/13 anonim válasza:
A köztudatba a női autók az aranyos, kicsi autók mint VW Beetle, Citroen C1 és társaik (vagy a cicababák akiknek a gazdag férjük/pasijuk vesz egy városi terepjárót).
Az S8 inkább a gazdag üzletemberek autója. De ha szeretsz vezetni tuti tetszeni fog, egy ilyen autó hihetetlen vezetési élményt nyújt. Nem nőies autó, hanem agresszívnek mondanám. De ugye vannak agresszív nők is ;)
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. jan. 24. 12:55
3/13 anonim válasza:
szerintem szexi ha egy nő nagy erős autót vezet, csak akkor tudjon is vezetni..
4/13 A kérdező kommentje:
tudok hálaistennek :D
2013. jan. 24. 14:33
5/13 anonim válasza:
Milyen autókkal volt eddig tapasztalatod? Amiket huzamosabb ideig használtál
6/13 A kérdező kommentje:
wolksvagen passat, polo
2013. jan. 24. 21:58
7/13 anonim válasza:
"Csak normális válaszolók írjanak."
Én annak tartom magam, de nem normális kérdésre sajnos énis csak hülye választ tudnék adni, azt meg inkább nem, inkább görbe tükröt tartok... Na most indulhat a lepontozás,
3
2
1
mehet!!
8/13 A kérdező kommentje:
úristenem te nagyon hülye vagy miért írtál ide ha hülye a kérdés? A többiek értették de lényegtelen én vagyok a hülye te pedig az ész. ez a lényeg!
2013. jan. 24. 22:07
9/13 anonim válasza:
Szerintem a passat/polo kombóhoz képest óriási ugrás az s8, jó tudom quattro hajtás, de akkor is.. milyen évjárat ?
10/13 anonim válasza:
Mert rákérdezel, hogy az audi csúcsmodellje, ami 5,2 méter hosszú, 190 centi széles és 2 tonna, valamint eszik 20 litert, nem-e női autó esetleg.... DE! abszolút de női autó, maga a megtestesült nőisesség... csak rá kell nézni, végülis pipere tükör az van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!