Karaj sült burival kérdése:
Milyen Supermoto-k vannak 50-es kategóriában?
Figyelt kérdés
Érdekelnének olyan supermoto-rok amik keveset esznek és 50 köbcentis...tippek? :)De robogó is jó...Suliba járáshoz :)2013. jan. 23. 19:54
1/3 anonim válasza:
[link] sok van.. nézd meg az oldalt Beta RR 50 yamaha DT 50 Honda cre 50 suzuki rmx 50 ezek közul vedd valamelyiket szerintem és ebből is 2005 évjáratig!! az afelettiek Nagyon gyengék 10le felett vegyél min. 10le!! hidd el am kezdő motor? ha igen akkor is 10le min az jó ) remélem segítettem nem 1 nem 2 motorom volt és 19 vagyok 9,5 éve motorozom ;)
2/3 anonim válasza:
[link] Rossz volt a link bocsi 1 voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak elfelejtettem oda írni hogy 4 ütemű motor kéne ha lenne. Abba is tennék egy 70-80cc hengert:) Elég nekem a 60km/h is csak 3 liter alatt egyen. Néztem ezt az orion apollo 50-es mocit. Csak az a baj hogy ez kínai és nem tudom hogy megbízhatok-e benne vagy nem. :)
2013. jan. 29. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!