Skoda Felicia 1.3 vélemények?
Figyelt kérdés
Ez jó városi autónak?Megállja a helyét autópályán?Igaz hogy nagy sebességnél csörög-zörög a motor?Fogyasztása?Megbízható?Kényelmes?Minden érdekelne amit tudtok!2013. jan. 23. 19:49
1/4 anonim válasza:
fogyasztás 6-7.5L-ig . padlógázon 150 a vége zúg de nem csörög 120-at szereti de a 130 se fáj neki. 80.000 nél termosztát elromlott 6000ft. 90.000-nél szénkefe elkopott gyári 6.000ft. Megbízható,elég kényelmes, jó futómű. 5w-40-es igol ceramic olajat szereti. 10w-40 es valvoline tól csörgött. 1 napig pizzafutárkodtam is vele nem fájt neki. 11 éves és még izzót nem kellett cserélni benne!
2/4 anonim válasza:
Megbízható,olcsó az alkatrész.Nem egy vad gép,de jól lehet vele menni,jó a fogyasztása is,és szeretem az enyémet...
3/4 anonim válasza:
én is azzal járok, fogyasztást minimum 6 literre tudom megoldani. megbízok benne, 202 ezer van rajta, égők ritkán égnek ki, termosztattal van egy kis baj, így télen nehezen melegszik, a hűtőt eltakarom.
4/4 anonim válasza:
ja ja ha a hűtőt letakarod akkor legalább 1Liter benzint kapsz ajándékba minden 100km-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!