Vélemények a BMW 316i '93-'98-ig gyártott autóról?
Kezdő sofőr vagyok, és szeretnék egy viszonylag erős hátsókerék meghajtású benzinest.
Mennyit fogyaszt?
Mennyire megbízható?
Nem öreg?
Vélemények?
Gyári motor mennyibe kerül? Én konkrétan most adtam el egy 320ból M50 B20-t 120ért váltóval, kábelköteggel. Ebbe mi drága? Egy opel calibrához is 100ezer egy Xe motor váltósan.
Fél millió? Abból már 2 másik donor autót lehet venni.
Az újhoz drága minden, az tény, de ez egy régi autó, prémium vagy sem, nem egetverően drága hozzá az alkatrész már.
61 %-os. nagyon csökött vagy....
Nekem is e36 316 van. A powerfanatics-on, egy 316 motor átlagban 70-80e körül van. De sokszor van olcsóbban is, attól függ mikor akarják eladni.
Az alkatrészek semmivel nem drágábbak mint bármilyen másik kocsihoz.
A félmillás javításokra meg annyit, hogy te nyilván bmw mákaszervízbe viszed... ahol az olajcsere 50e. LOL.
Kérdezőnek:
- jó kocsi, de a futóműre vigyázni kell. Bár nem nehéz kipofozni. A motor nem egy aszfalt szaggató, de pont este driftelgettem vele :-)
A fogyasztása az enyémnek normálisan vezetve kb 8 alatt van. Most télen inkább 9+.
Amúgy az e36 a legszebb bmw-k között van szerintem. Mindenhol kapsz hozzá alkatrészt.
A 61%-osnak : Van pl új bmw kormány 70e ért, de bármilyen bontóban szépet kapsz 15 ért, vadi új kalaptartó 45e ért bontóban 7 erről ennyit.
Csak a hülyéket lehet lehúzi ennyivel. ( 61%-os :-)
Ha a6od van meg 350Z-d akkor mi drága egy e36ban? Egy igazi bóhoc vagy.
Csak hogy szemléltessem: egy e36ba mondjuk hengerfej tömités 10e ft, egy ate tárcsa 17e. Ezzek szemben nézzünk egy calibrát ami ugye olcsó. Hengerfej tömités 8ezer ft, a tárcsa meglepően ugyan annyi.. Akkor miről is beszélünk?
800ezret ráköltöttél az a6ra? Mi ment el rajta? Milyen motoros volt?
Tényleg milyen motor van a 350Z-d ben?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!