Versenyeztetek már utcán, lámpától lámpáig, vagy hasonló?
mercedes ellen kétszámjegyű főúton klasszikus orrmotoros porschéval 200 körüli sebességgel. Addig tartott a dolog, amíg a mercedes egy egyenesben megelőzött,vissza akartam előzni, ő befékezett, mert valami elé kanyarodott (a merciben volt ABS), én pedig látom a közeledő mercedest, nyomom a féket, és csodálatos módon a kocsi megállt, de nem volt sok híjja. Akkor fogadtam meg, hogy többé nem versenyzek.
Egyébként ez természetesen nem magyarországon történt, és több mint 10 éve, és egyébként is lehet hogy rosszul emlékszem és nem is én vezettem
Egyszer hajnalban egy 4 sávos főúton beállt mellém egy 1.6-os IV-es Golf (nekem 2007-es Ibiza 1.4-es van teljesen gyári állapot) és hallottam ahogy túráztatta a gépet úgyhogy elfogadtam a "kihívást". 120-130km/h fölött már persze lehagyott, de 100-ig azért feladtam neki a leckét. Utána meg amikor már 140-nél voltam visszavettem a tempóból, mert 110km/h volt a sebességhatár.
Egynek jó volt, de városban sosem szoktam másokat veszélyeztetni ilyenekkel, itt is csak azért mentem bele a dologba, mert teljesen üres volt az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!