Versenyeztetek már utcán, lámpától lámpáig, vagy
hasonló?
Figyelt kérdés
Ha igen, osszátok meg a tapasztalataitokat, milyen autóval voltatok, milyen ellen, milyen volt megélni az egészet, na és a lényeg, mi lett az eredmény? :)
Tavaly nyáron egy sportdobos suzukit hagytam ott egy 250-es ETZ-vel.Lámpánál direkt túráztatta a gépet ,Én meg csak simán ott hagytam úgy hogy hallom hogy egy darabig próbálta nyomni neki :)
Régen volt egy zsigulim azzal lámpánál is ottzhagytam egykét kocsit gyorsulásban,természetesen városban rövidtávon,mert nem nagyon be lehet nyelni ha elkapnak a zsandárok. :)
2013. jan. 22. 23:35
2/12 anonim válasza:
1 x volt ,hogy egy gyerek beállt mellém a pirosnál nagyon menő volt (kályhacső ,sötétített üveg ,kívánságlista )szóval minden megvolt ami kell :D láttam hogy nagyon pörgeti a gépet erre én és elkezdtem pirosnál megindulgatni ebből látta ,hogy én is benne vagyok a buliba :)majd amikor zöld lett akkor a menőmanó elindult sírt+ füstölt a virsligumi én meg nyugodtan dobtam egy 1 est index és balra lefordultam XD eredmény gondolom az lett hogy ő nyert:)
2013. jan. 22. 23:49
3/12 anonim válasza:
Én csak önszórakoztatásból szoktam égetni a kuplungot, de csak a megengedett sebességhatárig. Aztán nézni az A4-es tulaj fejét amikor egy 1.2 TD Fabia lehagyja (aztán amit tankoláskor fizetek...).
2013. jan. 23. 00:10
4/12 anonim válasza:
Megesik.
Mindennel ami beáll mellém és kihív.
Régen cápaBMWm volt azzal sok mindenkit otthagytam.
De ilyen benzin árak mellettmár nem megy ilyen jól egy kis hondám van azzal is meglepő aútókat hagytam már ott.
Persze volt olyan is hogy régi ócskavasak állvahagytak. Az igen bosszantó ,de én passziónak fogom fel ezt. Városba nem az igazi ilyennel szórakozni. valaki mindíg bekobászol az autók elé.
Viszont van felénk pár olyan falu ami elkerülő utakkal van körbevéve. Ilyen helyeken bizony van több sáv és lámpa.
Hogy milyen érzés ?? Nyerni mindíg jó.
De Torettó bácsi tudja ezt szépen megfogalmazni az f&f c filmbe.
2013. jan. 23. 06:50
5/12 anonim válasza:
Egyszer a 250-es Hondámat hívta ki egy Fiat Puntó. Végig a seggében voltam, csak azért nem bírtam előzni, mert szar gumijaim voltak, plusz az út is szar volt, meg a forgalom is nagy volt. Amúgy Pécsett a Felüljárón nyomtuk.
2013. jan. 23. 07:04
6/12 anonim válasza:
Amúgy először az adrenalin tör rád utána meg ha nyersz egy ilyen boldogságérzet jön rád mintha elpusztíthatatlan lennél vagy mintha egy jobbat keféltél volna. Ha nem nyersz meg mintha ráb..sztál volna..
Életem egyetlen gyorsulási versenye elég vicces volt. Én régi Swift 1.0-s alázógépemmel mentem hazafelé éjszaka, és egy fiatal nő egy 1.4-es fehér F-Astra kombival kezdett kóstolgatni. Mikor a harmadik pirosnál kerültünk egymás mellé, elfogadtam a kihívást. Helyszín: Bp, Fogarasi út. Eredmény: otthagytam, mint a sz.rt. :)
2013. jan. 23. 11:56
9/12 anonim válasza:
Egyszer haverral városban Én suzuki alto,ő egy 3 ajtós új 1,6-os sport renault nem tagadom volt egy kis lendületem de úgy lenyomtam hogy még Én is meglepődtem meg haver is hogy milyen jól megy,gondolom köszönhető a könnyű kaszninak és a több szelepnek.
2013. jan. 23. 19:33
10/12 anonim válasza:
Régen jampiztam sokat,1.8 GTI Golf dízel váltóval.. Sok mindenkit lenyomtam vele,de ez már a múlté.. A legnagyobb élmény-versenyzésem a Balcsiról hazafelé,Székesfehérvár után.. Havernak egy 22 éves Trabantja volt,nekem 19 éves.. Elkezdtük nyomni az úton,de inkább amolyan becsukom a szemem bátorságpróba volt. Ha én 60-al mentem,ő 70-el. A végén már nem tudtuk hogy előzgetni egymást,110-nél majdnem elszálltam,de én nyertem.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!