Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opel Signum a Vektra...

Az Opel Signum a Vektra csapott vegu valtozata?

Figyelt kérdés
es szerintetek egy 1.9 motor eleg egy ilyen autoba? (barmelyikbe)
2013. jan. 22. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. A signumnak mások az elemei is.
2013. jan. 22. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:

es melyik a jobb,

nekem nagyon bejon a vectra kombi, brutal jol nez ki csak eleg nagy balna, es varosban nem az elonyok koze tartozik a meret

a signumban bedig lenyugoz a hatso helykinalat, nem mintha a vectraban nem lenne

2013. jan. 22. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából ugyan az a kettő. Nézz róla tesztet, összehasonlitást. Fogalmam sincs melyik lenne a jobb választás.
2013. jan. 22. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Tyűűűű te hallod nem rég én is ezen gondolkoztam :D

Én mind a kettőt ajánlani tudom. A tárolómester a legjobb :D

DE , hogy a lényeg jöjjön: elég bele az 1.9 es motor, (nekem 1.8 as van, de szomszédnak 1.9 es, és megy vele). Mondjuk, azon a véleményen vagyok , hogy egy 2.0 - 2.2-es motor azért jó lenne benne (1.6-OS eléggé gyengus és sokat fogyaszt, azt hallottam, hogy 1.6 14-16 litert eszik míg a 2.2 7-9 litert, 1.8 (z18xer) 10 liter körül eszik, persze pályán 130 körül 6-7 liter (200-on 17 litert eszik)) . A Signumban csak a fék ami, talán gyengéje, lehet érezni rajta a böhöm autót, de nem rossz, csak na . A Signum-nak még hátránya a 300 valahány liter csomagtere. De tényleg mind a két autó, kiváló. 120000 Km alatt csak dinamot kellet ccserélni a vectraba.

Egyszerűen gyönyörűek! A Kombi vectra lehet , hogy nagy ,de elég jó benne az elöl-hátul tolató radar.

Csak jól lehet vele járni!

2013. jan. 22. 21:25
 5/9 A kérdező kommentje:

ha jol tudom van egy fiat fejlesztesu 1.9 motor 150 loval es asztrakba meg varosba is max 8 eszik

gondolom ekkora kasztnivel ez a motor megeszi a 10 et de szerintem mar az is jo

2013. jan. 22. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen az is jó (ucsó)
2013. jan. 22. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Bár nem gondoltam volna, hogy a fiát tud ilyet is :DD
2013. jan. 22. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 1,9 120 lovas Signumom van.

A "b" oszlopig Vectra C, onnan hátra minden más a karosszérián.

Van bőven szívás vele.

Ötödször!!! cseréltettem a generátorába dióda hidat, konstrukció hibás!

7x, írd és mond, hétszer kellett javítanom a fűtőmotor előtét ellenállásán a hőbiztosítékot.

70000 km-nél jobb hátsó kerékcsapágy csere, olcsóbb volt a Saab-é, mert hogy ugyanaz a futómű.

Igazából csak 4 személyes, mert a hátsó középső ülésen lehetetlen utazni, még egy gyereknek is.

A fejtámláktól.oszlopoktól igen szar a kilátás oldalra és hátra.

Most 155 ezer van benne, de a sok városi forgalomban eldugul a PDF szűrő és folyamatos hibaüzenetet ad.

Megoldás: 50-60 km autópálya 3500 fordulaton. akkor kiég és használható jó ideig.

Összességében szép és kényelmes autó, de soha többet nem vennék!

2013. jan. 23. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán szervízbe kellet volna vinni nem otthon javítani :D de lehet, hogy kifogtál egy szarat :/ Mi B Vectrával jártunk így ://///
2013. jan. 23. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!