Most akkor hány éves kortòl lehet kismotor jogsit szerezni?
első válaszadó, ezt honnan szedted? ilyen nincs hogy ezt így meg úgy használhatod.
325. oldal. Ez van.
crx-es, én nem olvastam az utóbbi 2 napban újságot, de komolyan ezt írták? XD
Ugye tavaly minden autós/motoros suli és elég sok média beharangozta hogy ez lesz. Már akkor linkelgettem a Magyar Közlönyt, ami azóta nem változott.
És akkor most úgy akarják beállítani a hülyeségüket hogy nem szavazták meg :P (már akkor meg volt szavazva minden változás persze amikkor lehozták a cikkeket... )
Vicc ez az ország...
"crx-es válasza:
14 éves kortól azt a rendeletet nem szavaztál meg ma olvastam az újságba"
Ez így igaz, csak nem tegnap volt a szavazás, hanem 2011 novemberében!
heeegany-nak meg nincs mit aggódnia a linkelgetésért, mert nem csinált vele hülyeséget!
Egyszerűen annyi történt, hogy bejött néhány új kategória, köztük az AM, ami 16 évesen szerezhető meg (bár az uniós előírások lehetővé teszik, hogy a tagországok 14-18 év között maguk döntsék el), nemzetközi kategória, és ez okozta a kavarodást, hogy majd csak 16 évesen lehet segédmotoros jogsit szerezni!
Megmaradt az M is...
Nem aggódok én. Csak vicces hogy ezt írták az újságok :D
Hogy nem szavazták meg. Persze hogy nem, de már akkor nem volt megszavazva amikor az első ezzel kapcsolatos cikkeket írták XD
Elhiszem én, hogy ezt írják.
Tudod, azt úgyse fogják beismerni hogy ők voltak hülyék és hivatalos forrás nélkül(ami már akkor is volt, MK 2013.01.19-től életbe lépő résznél ,szóval egyértelműen) közölték le a cikket. Meg persze elég sokan fogják most ezt mondani ahelyett hogy elismernék hogy ők nézték el a dolgot.
De végülis a céljukat elérték vele. Rengetegen csinálták meg gyorsan a jogsit. (érdekes hogy még decemberbe is láttam tanuló motorosokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!