Az Opel mennyire számít jó autónak?
Nekem 1994-óta Opelem van Ascona, Astra, Omega, több darab is volt már ezekből. Természetesen ha használod akkor kopik, de nagyon olcsó az alkatrész és könnyen beszerezhető.
Kényelmes megbízható kocsik. Nincs túlbonyolítva az elektronikájuk. Pl: Peugeot 407 vízhőfok gomba hibája miatt letiltott a havernak. Az Opel jelzi a hibát és rád bízza a döntést. A VW-ektől mindenki el van ájulva. Drágább a javításuk. Keményebb az ülésük. Szóval Én maradok az Opelnél.
A benzines, ecotec (16v) motorok szeretik csipegetni a motorolajat. Ezenkívül nem szokott gong lenni velük.
Dieselben viszont csak azt szabad megvenni, amelyikbe isuzu motor van. Ez a diesellek közt az egyik legjobb.
2002-es Opel Astra Sedanom volt, egy éve adtam el. Megbízható kocsi volt, talán kétszer, ha baj volt vele (váltómű), 130.000 kilométernél de ezen kívül semmi. Fogyasztása nagyon baráti volt. Kényelem szempontjából nem mondom hogy rossz, de egy hosszabb utazás után eléggé megviseli az ember hátát, ezt tapasztaltam egy újabb modellnél is.
Középkategóriás kocsi, szerintem megbízható, takarékosak, jó összerakás jellemzi őket.
Én sem azért adtam el, mert sok baj volt vele, csupán volt egy jó lehetőség autóügyileg, amit kihasználtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!