Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opel mennyire számít jó...

Az Opel mennyire számít jó autónak?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok vele?
2013. jan. 21. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Igénytelen, ha vigyáz rá az ember sokáig megbízható. Nekünk 13 éves B Vectránk van, egy kezemen meg tudom számolni hány dolog romlott el rajta (200E km).
2013. jan. 21. 23:00
 2/8 Joshy Ca$h ***** válasza:
Közép kategória.
2013. jan. 21. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy az újabb daraboknál már vannak problémák.
2013. jan. 21. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 1994-óta Opelem van Ascona, Astra, Omega, több darab is volt már ezekből. Természetesen ha használod akkor kopik, de nagyon olcsó az alkatrész és könnyen beszerezhető.

Kényelmes megbízható kocsik. Nincs túlbonyolítva az elektronikájuk. Pl: Peugeot 407 vízhőfok gomba hibája miatt letiltott a havernak. Az Opel jelzi a hibát és rád bízza a döntést. A VW-ektől mindenki el van ájulva. Drágább a javításuk. Keményebb az ülésük. Szóval Én maradok az Opelnél.

2013. jan. 22. 01:19
 5/8 anonim ***** válasza:

A benzines, ecotec (16v) motorok szeretik csipegetni a motorolajat. Ezenkívül nem szokott gong lenni velük.

Dieselben viszont csak azt szabad megvenni, amelyikbe isuzu motor van. Ez a diesellek közt az egyik legjobb.

2013. jan. 22. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
az opel az egyik legmegbízhatóbb autó szerintem, bár ez minden német kocsira igaz és még a suzukira is
2013. jan. 22. 10:32
 7/8 anonim válasza:
A régebbi Opelok nagyon jók szerintem minél fiatalabb annál több velük a gond, probléma :)
2013. jan. 22. 11:53
 8/8 anonim válasza:

2002-es Opel Astra Sedanom volt, egy éve adtam el. Megbízható kocsi volt, talán kétszer, ha baj volt vele (váltómű), 130.000 kilométernél de ezen kívül semmi. Fogyasztása nagyon baráti volt. Kényelem szempontjából nem mondom hogy rossz, de egy hosszabb utazás után eléggé megviseli az ember hátát, ezt tapasztaltam egy újabb modellnél is.

Középkategóriás kocsi, szerintem megbízható, takarékosak, jó összerakás jellemzi őket.

Én sem azért adtam el, mert sok baj volt vele, csupán volt egy jó lehetőség autóügyileg, amit kihasználtam:)

2013. jan. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!