Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti felújítanátok, vagy lecseré...

Ti felújítanátok, vagy lecserélnétek?

Figyelt kérdés

Van egy 3mas golfom 1.9tdi.2003 ban került hozzám,én vagyok a magyar első tulaj,de az autó 94 es évjáratú,idén nyáron menne műszakira és elég sokat kéne most ráköltenem,hogy gatyába legyen rázva.Motorja tökéletes,csak kasztni gondok vannak,lengéscsillapito futomü szilentek egyéb apróságok.Kb 4-5száz ezerbe lenne a javítás. Viszont ezért a pénzért,meg amit ezért kapnék,vehetnék egy tíz évvel fiatalabb autót.

Ti hogy döntenétek?

2013. jan. 21. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne költs rá ennyit. Ha ki tudod hozni 80-90ből, akkor még érdemes. Ebben kb. benne lenne a futőmű és a szilentek szintentartása, a kasztnit pedig csak annyira javítsd ki, amennyire feltétlenül szükséges. Ez kb. az átírás és egyéb költségek ára, ennyit még szerintem érdemes rákölteni, ha ennél többet kell, akkor sajnos nem érdemes.
2013. jan. 21. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez már tényleg elég sok pénz, sztem én nem költenék rá ennyit, max 2-300k-t, de akkor utána már tényleg működjön sokáig. Viszont azt is kalkuláld bele, hogyha lecseréled, akkor az újra is biztosan kell költeni valamennyit a vásárlás után.
2013. jan. 21. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
vehetsz 10 évvel fiatalabbat is, de azok már nem úgy vannak össze rakva, mint a 90-es években.
2013. jan. 21. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Az kizárt, hogy 500-t kelljen rákölteni. Akkor már nincs ép lemez rajta. Az én autóm tavaly nyáron lett szétszedve csavarjaira, egyedül a futómű maradt benne, komplett festés, lakatolás, rohadt mindenhol (tényleg mindenhol) és 200-210-be került mindenestül. És nem voltak hozzá utángyártott elemek, mint a Golfhoz, mindent kézzel kellett legyártani.
2013. jan. 21. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
4-500e -ért, hadd ne mondjam milyen jó kis 10 évvel fiatalabb autót kapnál, egy biztos, arra is költened kéne. Ez az 1.9-es elmegy még étolajjal is, ami a mai üzemanyagárak mellett, nagy fegyvertény. Én a helyedben a felújítás mellett döntenék
2013. jan. 22. 06:28
 6/10 A kérdező kommentje:
A festés lenne csak 200,de van rajta egyéb tennivaló is,pl 4lengéscsillapitó kapásbol 80 ezer és még had ne soroljam. nem mondtam hogy 500ért vennék autót ha vennék.
2013. jan. 22. 10:51
 7/10 A kérdező kommentje:
étolajjal azaz,drágább mint a gázolaj
2013. jan. 22. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Használt olajra gondoltam :D Egy teli fény kerül 200-ba. lengés csillapítót vegyél bontottat, sztem kijön a 4db egy húszasból.
2013. jan. 22. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Hol drágább az étolaj mint a gázolaj? Egy liter gagyibb étolaj (pl. LIDL) 360-380 Ft egy liter gázolaj 420 Ft. Senki nem a Floriolra gondolt meg ilyen bifidus essensises olajra gondolt, a használt étolaj meg pláne ócóbb kvázi ingyé van.
2013. jan. 22. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:

használt étolaj,attól aztán megtáltosodik a gép háhhááá

meg bontott lengéscsillspitó na hagyjatok már,cseréljem ki a szart a fosra,meg kurjam tönkre a motort használt étolajjal máhhááá

2013. jan. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!