Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bele lehet-e építeni egy új...

Főzős Laci kérdése:

Bele lehet-e építeni egy új típusú Mp3 cd játszót egy Opel B Omegába, amiben ugy gyári cd-autórádió panel van?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden tipushoz lehet kapni keretet,amibe belepasszolnak a mai rádiók,lehet hogy csak márkaszervízben,de lehet van a v@terán is.A kijelzőegység nyílván nem fog kommunkiálni vele.
2013. jan. 21. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint 2 DIN-es a gyári és 1 DIN-est szeretnél bele? Megoldható, szokott lenni ilyen műanyag takarólemez a beépítőkerethez. Mondjuk én a helyedben (ha van elég pénz) inkább vennék egy 2 DIN-es multimediát bele. Autóelektronikai szerelő, vagy autóhifi stúdió beszereli neked.
2013. jan. 21. 23:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató,szakértő választ.De mi a különbség az 1DIN,és a 2DIN között?
2013. jan. 26. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Hello

Bocs hogy csak most válaszolok, remélem még nem késtem el.

A DIN az a szabvány rádió méretét illetően.

Ez pl 1 DIN-es, (normál méretű autórádió)

[link] - Ilyen van, nekem is, KIVÁLÓ!!!

Ez 2 DIN-es

[link]

Neked ez lenne az optimális, de ez legolcsóbban is 130 000 Ft.

De mindent tud, CD/DVD, USB, SD, Bluetooth, GPS, iPod, iPhone vezérlés, távirányító, 6,2"-os érintőképernyő, 4X50 W beépített erősítő.

Minden csak pénz kérdése. :)

Először is azt kell eldöntened, hogy milyet szeretnél.

Vagy ha már vettél, milyet vettél?

2013. febr. 22. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Még nem vettem,csak szeretnék.Mivel ez gyári nem fedi le az igényszintemet.Legjobban a Sony-k tetszenek,volt is már ilyen készülékem.Sok lemezem van MP3-ban,és jó volna hallgatni utazás közben.De ha lesz rávalóm,akkor előbb elmegyek egy profi autóvillamossági szerelőhöz,akinek a véleményére adok.Itt ezen a honlapon sok az értelmetlen,infantilis hozzászólás:és finoman fogalmaztam.
2013. márc. 10. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, akkor ez lenne, a neked való:

[link]

Ez olyan, amiről beszéltem, profi készülék, szintén mindent tud, amerikai oldalon 450 Dollár, ami mai árfolyamon számolva 106 330 Ft, itthon ezen az oldalon 139 990 Ft, mondhatni nem sokkal drágább, de külföldről rendelni kockázatos, itthon legalább kapsz rá garanciát, ha esetleg valami gond lenne. Én a helyedbe tuti ilyet vennék (persze ha megvan rá a pénz).

Nekem is autóvillamossági szerelő rakta be,amikor cseréltem a gyárit, 20 perc alatt megvolt.

2013. márc. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!