Szerintetek melyik jobb autó a Range Rover vogue v8 vagy a mercedes g550-es?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 11:33
1/5 anonim válasza:
Ismerősömnek pont ilyen Range-e volt, többet volt szervizben, mint a segge alatt. Eladta.
G550-t nem ismerem személyesen, de állítólag az jó. :)
(Viszont a Range szebb.) :P
2/5 anonim válasza:
előttem írónak teljesen igaza van.Ráadásul a range rover tele van hibával tipikus angol auto
3/5 anonim válasza:
Szerintem mind a két autó jó és drága.Aki azt mondja hogy ezek rosszak az gyenge mint Gyergyóban a fűttés.4 éve foglalkozok autókkal magyarba de sz'tem a Range jobb!
4/5 anonim válasza:
Hát szerintem a Merci jobb én már csak tudom mert kirendelésben dolgozok.
5/5 anonim válasza:
Ha a cél a reprezentáció, akkor mindegy, bár a Range kulturáltabb, modernebb kinézetű a kocka G merci mellett.
Ha azért veszel terepjárót, mert olykor letévedsz az útról is (off-road), akkor meg egyértelmű, hogy a G, mert 3 diffizár van benne, talán az sem véletlen, hogy ebből van katonai kivitel is. (Most magam elé képzelek egy Range-et a harcmezőn. Háááát... Jól néz ki.) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!