Egy kétütemű Trabant 601 mennyi ideig bír maximális sebességgel haladni?
Figyelt kérdés
Különösebb károsodás nélkül.2013. jan. 21. 06:46
11/13 Bajer válasza:
Ha a STIHL gépeket vesszük alapul akkor ha STIHL olajat kap a Trabant, megközelítőleg ugyanannyi ideig bírja mint a kisgépek. Ez olyan spéci és drága olaj, hogy full gázon mehet a kisgép amíg ki nem fogy a benzin és kb. 6 év (fűkaszánál 6 szezon) full gázos használat múlva kell motort cserélni mert gyengül a kompresszió. A Trabant használati utasításban szereplő negyed óra biztos a régi és gyatra Arol 2T olajnak köszönhető.
12/13 anonim válasza:
Szerintem van minőségbeli eltérés azért a régi trabant és egy új stihl gép közt :D
Persze ha mai anyagokkal lenne újragyártva, pár dolog pedig jobban átgondolva benne, akkor simán kibírnának kétszer ennyit.
De szerintem a legtöbb ember aki ilyen motort felújít, az akkori felújítási előírásokat követi, amivel a gyári értékeket fogja hozni a motor, semmi többet.
Persze értelemszerűen befolyásolja az olaj minősége is az élettartamot, de nem hiszem hogy egy régi elavult anyagból készült elavult motor emiatt sokkal többre lenne képes...
13/13 Napkiraly válasza:
Így van, más hűtés,más anyagok. Egyszer kipróbáltam meddig bírja a polski fiat 126 a végsebességet, 40 km után lett hengerfejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!