Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért nem vezethetek egyedül?...

Mért nem vezethetek egyedül? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem sokára meg lesz a jogsim de apám nem adja oda a kocsit se anyám se nagyszüleim de mért? :S azt mondták csak ugy ha melletem ül valaki
2013. jan. 20. 19:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

ezt talán tőlük kéne megkérdezni nem?

nyilván nem biznak a képességeidben.

2013. jan. 20. 19:33
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem csak veled van így. Ha belegondolsz, a szüleid nem akarják odaadni a autót amíg nincs megfelelő rutinod, megfelelő tapasztalat nélkül könnyebben kerülsz bajba de ha valaki rutinos vezető ül melletted akkor ők tudnak segíteni baj/probléma esetén.

megjegyzés: miért, nemsokára, meglesz, mellettem

amíg ilyen a hozzáállásod sok bizalmat ne várj

2013. jan. 20. 19:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert biztos nagyon ügyes gyerkőc vagy.
2013. jan. 20. 19:36
 4/22 A kérdező kommentje:
Azt mondták nem akarnak az aszfaltról fel kaparni utálom mert beül mellém és magyaráznak most fékezz most 40 nel mész lassits pfuu vigyázz piros lesz azt hiszik nem látom ezért utálom
2013. jan. 20. 19:36
 5/22 A kérdező kommentje:
Azért nem akarják mert öszetöröm magamat
2013. jan. 20. 19:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Te odaadnád a gyerekednek az autódat úgy hogy egyedül nem/alig ment, és amikor mellette ültél nem a te tanácsaidnak megfelelően vezetett?
2013. jan. 20. 19:44
 7/22 A kérdező kommentje:
Odaadnám ugy vezet ahogyan ö akar idegesitő mikor bele szol
2013. jan. 20. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, de mi van ha olyan helyzetbe kerül amibe a tanulás során nem volt? Magától nehezen jön rá az ember (főleg ott abban a pillanatban) hogy mi a helyes döntés.
2013. jan. 20. 19:49
 9/22 A kérdező kommentje:
Jó ez is igaz de én városba gondoltam hogy ide barátnömhöz elmenni mindennap elmegyek gyalog város másik felén lakik fő útra meg értem
2013. jan. 20. 19:50
 10/22 anonim ***** válasza:

ha nincs jogsid, akkor nyilván azért, mert nem akarnak fizetni egy rakat pénzt azért, mert átadták a járművezetést olyan személynek, akinek nincs jogsija

elhiszem, hogy jól vezetsz, talán még közlekedni is tudsz (ennyi idősen én is tudtam, mert 14 éves koromtól motorozom, illetve 11évesen kezdtem az autóvezetést), de a szüleidnek nem lenne kellemes kicsengetni a büntetést

2013. jan. 20. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!