Opel vectra c 2.2 benzin 108kw manuális váltóval mennyit fogyaszt kb?
Az autó felépítménye jó, futómű és egyébb problémák nem jellemzők .Tágas kényelmes járgány ,igazán rosszat nem tudok róla mondani (van egy-pár ügyfelünknek ,bár többje diesel )
Egyedűl az Eco-Tech motorral én nem vagyok kibékűlve ..
De ha az olajcseréket időben betartod és minőségi 5W-30-s olajjal jársz akár elkerűlheted a konstrukciós hibáit..
Fogyasztás...kb városban (lábfüggő) 11-13 liter is lehet..
Országúton takarékosan ez lemegy 7.5 literre is ...
nézd hitetlenkednek, de volt már nálam dízel is ilyenben inkább a dti javaslom a cdti helyett, nézz el a fórumokra és meg tudod miért,
válasz a kérdésedre nálam a 2,2 benzin 6,5 pályán, város 8l vegyes nálam ez a jellemző 7,3l
nem vagyok tudor : ) ilyen autóm van, man. 5 seb. váltóval, a 6-ost nem ajánlom, sem az automatát, amúgy függ a motorvezérlő elektronikától is.
de a C vectra nagyon jó választás a legolcsóbban fönntartható nagy közép kat. autó bárki bármit is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!