Honda NC 700S vagy X vélemények? Tetszik nektek? Az a 3,2 literes fogyasztás elég jó adat szerintem.
Figyelt kérdés
Valaki próbálta esetleg? kezdőmotornak (nem teljesen kezdő, 125 4T volt) milyen lenne?2013. jan. 18. 17:07
1/4 anonim válasza:
Egy ismerősömnek van ( X változat), ez egy nagyon jól használható hétköznapi használatra is remek motor. Nekem nem tetszik a formája ( izlés dolga ez), de praktikussága vitathatatlan. Az ismerősöm cirka 15 ezer km-t ment eddig vele, a kötelező szervizeken túl semmi gond nem volt vele.
A 48 LE nem éppen egy aszfaltszaggató, de teljesen jó túrázásra vagy alkalmi kiruccanásra ( 60 Nm-es nyomaték azért nem rossz dolog). Nekem kényelmesnek tűnt ( 185 cm magas vagyok), azt hiszem elég sokáig el lehet rajta ücsörögni ( sajnos ez a véleményem a legkevésbé mérvadó, a saját motoromnál minden motor kényelmesebb szerintem :D ).
Összefoglalva: ez egy nagyon jó gépsárkány és ár/érték aránya kitűnő.
2/4 anonim válasza:
+ infó: tavasszal biztos lesz Honda tesztkaraván, ahol a kérdező akár ki is próbálhatja. ( nem, nem dolgozom a Hondának, de én minden évben elmegyek élvezkedni valamelyik márkakereskedésbe :), szerintem ez egy megbocsátható "potyakutyaság" :D )
3/4 A kérdező kommentje:
:D ez tetszik! Ha összejön, élek a lehetőséggel (bár olyan komolyan egyenlőre nem fontolgatom, de érdekes kis gép szerintem). Kösz :)
2013. jan. 22. 17:30
4/4 Pálpusztai Dezső válasza:
Nekem nc700s-em van.Friss jogsival az első motorom.Nekem ideális.Nyugodt,"nézelődős" motorozásra való.Ehhez pedig a 48le bőven elég.Mert ebben az esetben a 60-as nyomatéka a lényeg.A c-abs fék kifogástalan,a fékútjával nem kevés dupla ennyibe kerülő járgányt lever.Az összeszerelés minősége kifogástalan,mert még egyenlőre Japánban rakják össze.A fogyasztása eddig nekem 3.5 alatt volt.Na,hogy valami negatívumot is mondjak...Dög nehéz.Mármint a garázsban tologatni.Menet közben nem érezni,mert lent van a súlypontja...Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!