Mi a véleményetek a Peugeot 307-esről?
Figyelt kérdés
Diesel 1.4-es, tapasztaltatok vele problémát? Ha igen mit?2009. aug. 30. 12:26
1/9 anonim válasza:
A dieselről csak jó a tapasztalatom. Nem volt Peugeotom, Fordom van 1,4-es diesel de mivel a motorjai "rokonságban" vannak ezért gondoltam leírom. Nagyon gazdaságos, megbízható motor! 4literes átlagfogyasztás sem számít csodának és az én autóm motorja 190ezer km-nél úgy megy mint amikor megvásároltam 56ezernél még nem kellett a motorhoz nyúlni, annyi hogy a vezérműszíjat lecseréltettem, az nem hiba (karbantartás) és úgy végigmegy egy olajcsere periódus hogy semmit nem töltök rá, és ott van a szint a maximumnál!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :)
És a vezérműsziját azért cserélted le mert baj volt vele, vagy csak Te akartad?
2009. aug. 30. 13:00
3/9 anonim válasza:
drága barátom a vezérműszíjat nem azért cserélik, mert baj van vele, hanem bizonyos kilóméter után nem árt mert ha elszakad na akkor van baj.
4/9 anonim válasza:
12,38 Nem volt vele baj! Elővigyázatosságból. A gyártó 240ezret engedne. Az autó mikor megvettem is kiváló állapotban volt, mai napig is, és minden jel arra utal hogy keveset futott, de több km-nél is lehet jó állapotban. De én így voltam biztos a dolgomban 180ezernél óra szerint meghúztam a határt, új vezérműszíj szett új vizpumpa, így már biztosan tudom mikor esedékes a következő és nyugodt vagyok hogy nem szakad el a szíj, nem megy szét a pumpa. A Peugeotnál ha jól tudom 160ezrenként kell cserélni a dieselnél, de jó is az úgy, inkább csere mint baj legyen belőle.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 1.4-es 307-es van.Motorikusan kifogástalan.(180000 km tettem bele, 5 literes fogyasztás klimával)Viszont a futoművel nem vagyok megelégedve(stabilizátort gyakran cserélem mert kopog)De amugy kényelmes szép autó.
6/9 anonim válasza:
Nekem 1.6 hdi van és itt a véleményem:
7/9 anonim válasza:
Én nem igazán bízom a francia autókban. Volt már 2 Peugeot-om, és egy Renault-om, de egyik sem volt teljesen megbízható, bár lehet hogy csak én fogtam ki. Németet vagy japánt vennék.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor vegyem meg, ugye? Voltam megnézni és a szerelői könyvben sem volt semmi baj. Teljesen jó állapotban van és nagyon szép :)
2009. aug. 30. 18:37
9/9 anonim válasza:
Vigyél magaddal egy jó szerelőt aki átnézi, mert sok mindenre fény derülhet, tapasztalatból mondom! Hiába van vezetve a szervizkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!