Mennyi egy akkumulátor élettartama, és ellenőrizhető-e valahogy, hogy milyen állapotban van?
Figyelt kérdés
Egy újként vett, majdnem 6 éves Mitsubishi Colt 1.1. autóm van (50 ezer kilométerrel). Eddig kifogástalanul működött az aksi is, meg minden, de ha jól olvastam valahol, ennyi idő után már az akkumulátor nem szokta bírni. Mire számíthatok? Elnézést a naiv kérdésért, ez az első autóm, és fogalmam sincs semmiről, csak így menet közben tanultam meg egy pár dolgot...2013. jan. 17. 17:26
1/5 anonim válasza:
Igen lehet mérni akku teszterrel
Ha gyári az akku az kb 10 évesig bírja (gyárban valahogy jobb minőségűt raknak bele)
2/5 anonim válasza:
Multimétert felejtsd el,terhelő villával vagy rendes akkuteszterrel nézesd meg.
3/5 anonim válasza:
2-akkár 8évig is vagy tovább de én ősszel lecserélném az a biztos ezt a telet már kibírja
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jan. 17. 20:24
5/5 anonim válasza:
Ezek az újabb autók 5 év alatt kinyirják a gyári akkut is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!