Miért ragasszák ki hogy "Baby on board"?
Túlspirázod a kérdést,kérdező...
Mindössze annyit jelent a matrica,hogy készülj fel mindenre,mert valószínűleg NŐI SOFŐR halad előtted,aki vélhetőleg csak a gyermek szállítmányozása miatt ismerkedett meg a jogsiszerzés kegyetlen procedúrájával,képes a belsősávban is satuzni,ha leejtette a telefonját,valamint a falfehér arcán kívül semmi sem jelzi kanyarodási szándékát.
Nem árt ezekről tudni előre..
A kifakult matrica jelentése: valószínűleg már a gyermek vezet,csak nem tudta eltávolítani..xD
Jót nevettem. Ez már filozófiai kérdéssé nőtte ki magát. Tisztára tyúk és tojás paradoxont állítottatok fel. De az a vicc hogy van benne egy kis igazság. XD
Én azt hittem azt azért ragasztják ki hogy (gyerekkel vagyok nem rallyzom!) Meg bénázom ne verj agyon (gyerekkel vagyok) Meg hogy örül neki hogy gyerekevan aztán önreklám meg hátha toleránsabbak vele a többiek ,meg a rallyzók,,
A matricát nem kell megvásárolni, a legtöbb kórházban adnak születéskor egy kezdő csomagot és abban mindig van ilyen...
Én is kitettem az első gyerek születése után a feleségem autójára. Legalább nem anyáztak a Tesco parkolóban, ogy miért áll a családos parkolóba ha nincs is bent gyerekülés (mert a hordozót mindig kivette a kocsiból), no meg abban reménykedtem, ogy nem állnak rá az autóra a többiek, ha tudják hogy nagyra kell nyitni az ajtaját amikor a gyereket beköti...
Azért,mert a gyerekedet szállítod,nem egy zsák krumplit. A pici van hogy éppen éhes lesz menet közben,neki nem tudod megmagyarázni hogy bírjon még ki 30 kilométert amíg megállunk,és lehet éppen kiflicsücsköt majszol mikor beleugratunk egy kátyúba,és mivel ő nem látja,könnyen félrenyelheti.. Pici test,gyenge csontozat,másképp hatnak rájuk a külső fizikai hatások mint a te seGGedre..
Lehet,hogy egy bukkanót a mögöttem jövő BMW sofőrje úgy szel át 120km/h-val hogy jobban beleslukkol a cigarettájába,de mi az 1.2-es benzinessel már 80-nál is felugrunk.. A mögöttem jövő pedig nem érti miért tötymörgünk.. Mert Baba van a kocsiban!!
Pillanatok alatt elalszanak az autóban.. Egy alvó emberrel még te is óvatosabban vezetsz,nem satuzol be,és nem indulsz padlógázzal ugye? Ugyanez igaz arra,hogy Baba van a kocsiban!
A sofőr figyelme megoszlik a forgalom,és a kis utas között,mert Baba van a kocsiban!
Tudod mire jó? Arra,hogy aki meglátja a kocsi hátulján,legalább nem anyázza le a sofőrt ha olyat művel ami abszolút nem indokolt Őszerinte..
De teljesen mindegy,az idős emberek utasként történő szállítására is igaz az,mint a csecsemőkére..
Figyelj,hüle vagy? Baba vezet? :)
# 14/18
Kezdődik!
Szerintem a tojás volt előbb! :)
Hogy mit takar a matrica?
Mióta apuka vagyok (2,5 év) azóta ha látom hogy matrica van, akkor még nagyobb követésit tartok,mert tudom, ha véletlenül nekimennék, akkor nagy baj lehetne. Vigyázok rá,mert sérülékeny.
Nekem is kinn van, igaz tapadókorongos, és észreveszem néha a nagyobb követési távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!