Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ragasszák ki hogy "Baby...

Miért ragasszák ki hogy "Baby on board"?

Figyelt kérdés
Mármint szerintem ez egyrészt rohadtul nem érdekli a ögöttük vezetőt, másrészt meg...ez min változtat? Talán a baba vezet? Vagy túlajdonképpen azt jelenti hogy ne gyere nekem mert itt kinyírsz egy csecsemőt? Dehát alapból nem akar normális ember nekimenni senkinek....ha meg már neki megy akkor úgyse tudja irányítani hogy melyiknek... Most mire jó ez a matrica?
2013. jan. 15. 23:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Pár hónapja láttam egy fehér BMW X6-ot Baby on Board matricával. Nagyon irigyeltem azt a babát, hogy ilyen gazdag szülei vannak. Micsoda körülmények között nől fel az ilyen, te jó ég... És nem csinált semmit, csak megszületett. Jó helyre.......
2013. jan. 16. 02:14
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó ez hogy jön ide? És ha jó helyre született? Mi van ha 5 éves korában meghalnak a szülei és árvaházba kerül, majd egy drogos lesz belőle aki 25 évesen túladagolja magát. Na akkor mi lesz? Akkor is jó neki?
2013. jan. 16. 03:03
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

Túlspirázod a kérdést,kérdező...

Mindössze annyit jelent a matrica,hogy készülj fel mindenre,mert valószínűleg NŐI SOFŐR halad előtted,aki vélhetőleg csak a gyermek szállítmányozása miatt ismerkedett meg a jogsiszerzés kegyetlen procedúrájával,képes a belsősávban is satuzni,ha leejtette a telefonját,valamint a falfehér arcán kívül semmi sem jelzi kanyarodási szándékát.

Nem árt ezekről tudni előre..

A kifakult matrica jelentése: valószínűleg már a gyermek vezet,csak nem tudta eltávolítani..xD

2013. jan. 16. 06:09
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Jót nevettem. Ez már filozófiai kérdéssé nőtte ki magát. Tisztára tyúk és tojás paradoxont állítottatok fel. De az a vicc hogy van benne egy kis igazság. XD

Én azt hittem azt azért ragasztják ki hogy (gyerekkel vagyok nem rallyzom!) Meg bénázom ne verj agyon (gyerekkel vagyok) Meg hogy örül neki hogy gyerekevan aztán önreklám meg hátha toleránsabbak vele a többiek ,meg a rallyzók,,

2013. jan. 16. 06:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A matricát nem kell megvásárolni, a legtöbb kórházban adnak születéskor egy kezdő csomagot és abban mindig van ilyen...

Én is kitettem az első gyerek születése után a feleségem autójára. Legalább nem anyáztak a Tesco parkolóban, ogy miért áll a családos parkolóba ha nincs is bent gyerekülés (mert a hordozót mindig kivette a kocsiból), no meg abban reménykedtem, ogy nem állnak rá az autóra a többiek, ha tudják hogy nagyra kell nyitni az ajtaját amikor a gyereket beköti...

2013. jan. 16. 08:03
 16/21 anonim válasza:
75%
Műszaki hiba miatt félre kellet állnom az autóval.A matrica láttán állt meg két autós,hogy látják picivel vagyok tudnak e segíteni.Amíg nem volt gyermekem is kerültem ilyen helyzetben senki sem állt meg.pl erre is jó.Meg ahogy az előttem írok arra,hogy lassabban megyek előzzenek nyugodtan és ne anyázzanak.
2013. jan. 16. 09:00
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Nagyjából ugyanannyit ér, mint "A másik járgányom egy halálcsillag" vagy "Apámtól a kettes átlagért" remekművek.
2013. jan. 16. 11:27
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

Azért,mert a gyerekedet szállítod,nem egy zsák krumplit. A pici van hogy éppen éhes lesz menet közben,neki nem tudod megmagyarázni hogy bírjon még ki 30 kilométert amíg megállunk,és lehet éppen kiflicsücsköt majszol mikor beleugratunk egy kátyúba,és mivel ő nem látja,könnyen félrenyelheti.. Pici test,gyenge csontozat,másképp hatnak rájuk a külső fizikai hatások mint a te seGGedre..

Lehet,hogy egy bukkanót a mögöttem jövő BMW sofőrje úgy szel át 120km/h-val hogy jobban beleslukkol a cigarettájába,de mi az 1.2-es benzinessel már 80-nál is felugrunk.. A mögöttem jövő pedig nem érti miért tötymörgünk.. Mert Baba van a kocsiban!!

Pillanatok alatt elalszanak az autóban.. Egy alvó emberrel még te is óvatosabban vezetsz,nem satuzol be,és nem indulsz padlógázzal ugye? Ugyanez igaz arra,hogy Baba van a kocsiban!

A sofőr figyelme megoszlik a forgalom,és a kis utas között,mert Baba van a kocsiban!

Tudod mire jó? Arra,hogy aki meglátja a kocsi hátulján,legalább nem anyázza le a sofőrt ha olyat művel ami abszolút nem indokolt Őszerinte..

De teljesen mindegy,az idős emberek utasként történő szállítására is igaz az,mint a csecsemőkére..

Figyelj,hüle vagy? Baba vezet? :)

2013. jan. 16. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:

# 14/18

Kezdődik!

Szerintem a tojás volt előbb! :)

2013. jan. 16. 16:37
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Hogy mit takar a matrica?

Mióta apuka vagyok (2,5 év) azóta ha látom hogy matrica van, akkor még nagyobb követésit tartok,mert tudom, ha véletlenül nekimennék, akkor nagy baj lehetne. Vigyázok rá,mert sérülékeny.

Nekem is kinn van, igaz tapadókorongos, és észreveszem néha a nagyobb követési távolságot.

2013. jan. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!