Autón mik kopó alkatrészek?
Figyelt kérdés
Mi az, amiket előbb utóbb mindenképpen cserélni kell? Rendeltetésszerű használat mellett. Olaj meg vezérlés, fékek alap. Azon kívül?2013. jan. 15. 20:21
2/7 anonim válasza:
a stályer flexxet néha kikel cserélni XD
3/7 anonim válasza:
lambda szonda, izzók, akkumulátor, szénkefék, vízszivattyú, szíjak, gumiabroncsok ezek rendeltetés szerű használat esetén is "elfogynak" na meg azok, amit még írtál
4/7 A kérdező kommentje:
Futómű alkatrészei?
2013. jan. 15. 21:47
5/7 anonim válasza:
Szilentek,kerékcsapágyak, lengőkarok, rugók, stabilizátorok, toronycsapágyak, az összes gumibetét.
6/7 anonim válasza:
Hát ebben az országban tuti:P Nagyon sokat filóztam, hogy ezekt is írjam-e. Mert láttam én már 400-ezret futott autót eredeti szilenttel (jó, nem mindenhol). Az is kérdés, mennyit számolunk élettartamra.
Meg ugyebár itt van a lengéscsillapító kérdése. Abban nincs semmi, ami elromoljon. Úgy szokott elromlani, hogy megsérül a porvédelem, a nagyon finomra szuperfiniselt dugattyúfelületen mozgó tömítőgyűrűt kikezdi a dirt és elkezdi fosni az olajat. Ám szedtem én már ki 14-15 éves gyári beépítésű gátlót, nem egyet. Elvileg bármeddig el kéne mennie szinte.
7/7 anonim válasza:
Azt is lehetne mondani talán, hogy már-már a hődrótos légtömegmérő is ilyen dolog, de annak az élettartama is főleg a légszűrőtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!