Mennyibe kerülne egy 93as évjáratu 2. 0 literes autó átiratása?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:40
2/7 anonim válasza:
Javítson ki valaki, ha tévedek, de úgy tudom, hogy tár több, mint egy éve nem az összlökettérfogat, hanem a DIN teljesítmény alapján számolódik a vagyonszerzési illeték.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Ha külföldi álla,polgár vagyok akkor is kell fizetni vagyonszerzési illetéket?
2013. jan. 15. 22:24
5/7 A kérdező kommentje:
A haverom tavaly vett autót és neki 45 ezerbe kerólt az átiratás
2013. jan. 15. 22:25
6/7 anonim válasza:
Szerintem akkor is kell fizetni. Mert ezzel nem te szerzel vagyont, hanem a képviselők. Ezért hívják vagyonszerzési illetéknek...
Amikor egy 20 éves és egy új autóra ugyan az volt az illeték, mert egyezett a motor mérete, akkor még igazságtalanabb volt. Már ennek is kell örülni, hogy csökkentették a korábban gyártott autókra, és teljesítmény alapú.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 16. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!