Ilyen időben (hó) Dunántúlon honlap reggel 5-6 óra fele autóval?
Figyelt kérdés
reggel kell mennem dolgozni 6-ra 40Km-es út nem nagy forgalmú főút, az autón téli gumi van és van hólánc az első kerekekre,meg hólapát a kocsiba,nem igazán vezettem ekkora hóba, szerintetek?mire figyeljek szép lassan egyenletesen megyek, csak hát hólánc ide vagy oda azért nagy hó van meg ha emelkedő?és egyszer elrúg az autó onnantól vége?2013. jan. 13. 13:50
1/9 anonim válasza:
Az időre való tekintettel /ha tényeg megérkezik nagy hó reggelre/ nem tudsz busszal, vagy vonattal bemenni?
2/9 anonim válasza:
attól függ mekkora esik, 10 cm hótól nem kell félni, de ha többszöröse esik akkor lehet már gond.
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nincs arra ilyen közlekedés főleg nem reggel 6-ra talán valamelyest letakarítják remélem, meg ott a hólánc
2013. jan. 13. 14:01
4/9 anonim válasza:
Én itt lakom Dunántúl közepén. Még soha nem volt olyan ne tudjak elmenni személyautóval valahova. Indulj el fél órával előbb mint szoktál és akkor biztos hogy odaérsz.
5/9 anonim válasza:
Szerintem elöszőr is bízz abban,hogy takarítani fogják az utakat,aztán nem tudom merre laksz,de én is dunántúli vagyok,és nem igazán kellett még a hólánc,más lenne Baranya vagy Esztergom környéke,de szerintem ennyire nem kell parázni.Nálunk jelenleg is szakad de a főutakon simán lehet haladni.
Ha mégis,akkor mész szépen lassan,egyenletes tempóban,kevés kuplung,időben fékezel,ha csúcsik a kocsi akkor a kormányt nem kapkodod,tekergeted össze-vissza.
Ha pedig tényleg tökig ér a hó,akkor busz,vagy vonat,bármi,csak ne indúlj el kocsival.
Nem ártana egy kicsit gyakorolnod a hóban vezetést,mert neked is nagyobb biztonság érzetet adna.
6/9 anonim válasza:
Vagy mint az előző írta gyakorolj. Ma estig úgy is esik annyi hó hogy nem lesz baja a gumiknak a ha megcsúszik így keress magadnak egy üres aszfaltos parkolót és menj ki gyakorolni. Érezd milyen mikor megcsúszik az autó hogy lehet korrigálni meg ilyenek. Ja és nem utolsó sorban jó szórakozás! :D
7/9 A kérdező kommentje:
Zala megyében és Lenti fele kell mennem, igen mindenképp előbb megyek és szép nyugodtan próbálok és talán nem rúg el az autó és partokon is feltudok menni.Jah nem lenne rossz egy kis gyakorlás de akkora hó még nincs csak folyamatosan esik
2013. jan. 13. 14:07
8/9 anonim válasza:
honnan kell lenti fele menned? csak azért kérdem mert itt lakok lentitől 20 km-re,szóval tudom hogy melyik út milyen kb.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi írtam üzenetet
2013. jan. 13. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!