Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kezdő motort ajánlotok?

Milyen kezdő motort ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most tettem le az A1es jogosítványt, 17 éves fiú vagyok és szeretnék egy motort. Ti mit ajánlanátok?
2009. aug. 28. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
125-ösbe válassz egyet amelyik tetszik.
2009. aug. 28. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:

sok mindentől függ..

2T-be:

-ha mennél földúton is szerintem: Yamaha DT

-ha inkább a sportos motorok jönnek be: Aprilia RS

4T-be: Honda XR

2009. aug. 28. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Attól is függ, mennyi pénzed van... Ha csöves vagy akkor MZ, ha gazdagabb akkor meg az előttem felsoroltak faszák.
2009. aug. 28. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ETZ viszonylag jó motor, ráadásul ha sokáig nálad lesz, megtanulsz motort szerelni, ismerni fogod a működését E-T(ől) Z-(ig) :-) Nekem is ilyenem volt (250-es), imádtam, mert megbízható volt annak ellenére, hogy sok karbantartást igényelt.

Ha van annyi pénzed, akkor: valamilyen 125-ös, vagy 250-es japán gép (Yamaha DT, Yamaha SR125, Suzugi GN250, Yamaha virago250)

2009. aug. 29. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Kisköbcentibe mindenképpen kétüteműt ajánlok, mert azok itt még jobbak a négyüteműnél. És 125-ösbe a krosszmotorok a legjobbak.
2009. aug. 30. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!