Milyen kezdő motort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most tettem le az A1es jogosítványt, 17 éves fiú vagyok és szeretnék egy motort. Ti mit ajánlanátok?2009. aug. 28. 20:45
1/5 anonim válasza:
125-ösbe válassz egyet amelyik tetszik.
2/5 anonim válasza:
sok mindentől függ..
2T-be:
-ha mennél földúton is szerintem: Yamaha DT
-ha inkább a sportos motorok jönnek be: Aprilia RS
4T-be: Honda XR
3/5 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi pénzed van... Ha csöves vagy akkor MZ, ha gazdagabb akkor meg az előttem felsoroltak faszák.
4/5 anonim válasza:
Az ETZ viszonylag jó motor, ráadásul ha sokáig nálad lesz, megtanulsz motort szerelni, ismerni fogod a működését E-T(ől) Z-(ig) :-) Nekem is ilyenem volt (250-es), imádtam, mert megbízható volt annak ellenére, hogy sok karbantartást igényelt.
Ha van annyi pénzed, akkor: valamilyen 125-ös, vagy 250-es japán gép (Yamaha DT, Yamaha SR125, Suzugi GN250, Yamaha virago250)
5/5 anonim válasza:
Kisköbcentibe mindenképpen kétüteműt ajánlok, mert azok itt még jobbak a négyüteműnél. És 125-ösbe a krosszmotorok a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!