Tanácsot szeretnék kérni Peugeot 206 SW 1,4-es HDI motoros autóhoz tulajdonosoktól! Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
2004-es Riviéra, még soha nem volt diesel autóm, mi az ami fontos, hogy odafigyeljek? Mit mikor cseréljek? Milyen üzemanyag? Olaj? STB. Főleg városban fogom használni! Köszönöm2013. jan. 11. 11:50
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Jó autószerelő van!Már átnézte és megint csak azt a választ kaptuk, hogy rajtunk nem valószínű, hogy meggazdagodik, mert jó autó, max beugrunk egy kávéra. :)) Jó helyről vettük vigyáztak rá eddig is, és mi is gondos gazdái leszünk. Eddig is vigyáztunk az autóinkra!
2013. jan. 11. 23:17
12/17 A kérdező kommentje:
számomra egyébként olyan hihetetlen, hogy 2-3 millió az semmi pénz egyeseknek... valamit biztos rosszul csinálok...
2013. jan. 12. 00:42
13/17 A kérdező kommentje:
az óccsóság 2-3 misi :)))
2013. jan. 12. 00:43
14/17 anonim válasza:
Újonnan 2-3 milla? El vagy tévedve, barátom. 2006-ban 3,5 évesen vettem, 2,4-volt akkor az eurotaxban az ára. Ennyit az újkori 2-3 milládról.
Amúgy jó neked, hogy ilyen jól megy.. a 2-3 millió az nem pénz.
A végsebességhez kapcsolódva pedig tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=wJ8jggsv5sg
Igaz, ez még csak 150 (és hangsúlyozom, hogy én óra szerintet mondtam!), de még csak 4. fokozatban van.
Mindegy, nem célom téged győzködni.
16/17 A kérdező kommentje:
ezt mondom én is, úgy beszél a 2-3 milláról mintha aprópénz volna... Azzal nincs bajom, ha valakinek van pénze és nem számít neki mennyiért vesz autót, de ne fikázza azt amiért más esetleg éveket dolgozik, hogy neki "csak" ilyen is lehessen. Sőt valakinek még ilyen fostalicskája sem lesz az életben! :"MIT vàrsz egy új àron 2 3milliós fostlicskàtól?" Anno 10 éve az első autómat 3 millióért vettem. Újonnan Toyota Yarist. Úgy látszik az is egy szar volt. :)
2013. jan. 12. 23:43
17/17 anonim válasza:
Nem kell figyelembe venni a fogyatékos válaszokat ! :)
Aki nem ült még Hdi-ben ,csak idejön fikázni a saját "szegénységéről" állít ki bizonyítványt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!