Gilera runner 180 fxr első féktárcsa rögzítő csavarok feje beleszakadt az agyba?
Figyelt kérdés
körübelül 1 centi lóg ki az agybol mind az 5 csavar fejet le kellet vágnom és úgy tudtam leszedni a féktárcsát mert annyira bele volt rohadva, a felni festés előtt áll most viszont cumi van hogyan tudnám kiszedni belölle? vagy vigyem kisgép szervízbe és bízzam szakemberre?2013. jan. 10. 19:56
1/6 anonim válasza:
Meg lehet próbálni fogóval megfogni, vagy ráhegeszteni egy csavart és letekerni, de ha rendesen be van rohadva jobban jársz ha olyanhoz viszed aki ért is hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam fogóval meg se moccant nagyon bele van rohadva az aluminium agyba fúróval meg azért nem álnák neki szbad kézzel mert úgyis mellékap egy idő után és a puha anyagot fogja vinni azt meg nem igazán akarom szaros 5ös csavar volt benne imbusz fejjel és rögtön elnyalta :(((((
2013. jan. 10. 20:07
3/6 anonim válasza:
Mekkora a csavar? Mert ha nem túl kicsi, ezt tudom ajánlani, nem árt ha van otthon, máskor is jól jöhet.
4/6 anonim válasza:
Bármivel próbálkozol, előtte fújd be csavarlazítóval.
5/6 A kérdező kommentje:
már fújtam rá nagyon sokat de meg sem moccan 5ös csavar amúgy de így berohadni egy csavarnak és főleg aluba :(((
2013. jan. 10. 20:17
6/6 anonim válasza:
Főleg aluba rohad bele. Lásd: Lada hátsó fékdob. Az elektrokémiai korrózió utálatos dolog de elég közismert. Én kifúrnám a csavarszártól végkonyabb fejjel, ÁLLVÁNYOS fúróval aztán menetet kell bele vágni, vagy ha kilóg egy centi akkor rá merőlegesen hegessz fel egy darab zártszelvényt és azzal hajtsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!