Milyen bukósisakot ajánlotok?
annyi pénzért halk sisak nincs 30e-50e kötött vannak a jók HJC, MDS, vagy valami jó akciót ki lehet fogni,
[link] 2013. jan. 9. 10:46
figyelj picit a sisak védi meg a fejed 10 -20 ezer forintért megbizható középkategóriás kerékpáros sisakot sem kapsz...ezen ne spórolj ha lehet...akármit törik csattan szakad a buksid épp valamennyi esélyed mindig marad de ka törik a tök...érted?széles utat gumi fákat:)
2013. jan. 9. 11:08
10-20 ezerért a CMS Crow sisakot ajánlom. Próbáltam többet is a boltban mert volt 10.000körül is de azokat nehéz volt felvenni, utána meg lötyögött benne a fejem.
Ez viszont robogókhoz jó. Nagyobb motorhoz már érdemes komolyabb sisakot venned, ami 30.000ft-tól kezdődik.
2013. jan. 9. 11:15
Szerintem spórolj még rá egy kicsit és vegyél rendes sisakot. És fix állú legyen lehetőleg, pofáraesésnél sokat számít. Nekem LEM márkájú van, kb. 20-25 ezer körül fizettem érte, 100 felett zavaróan zúg.
Nézegesd a netet, keress akciókat, de vacakot (amiket pl. élelmiszeres áruházakban árulnak) ne.
2013. jan. 9. 11:19
5/14 A kérdező kommentje:
A nagymotortól ez még messze van, 250-es:) Na jó, elég nagy ez is. Mondjuk motorosok szerint nem olyan rossz ez a sisak, csak tényleg nagyon zajos. Elindulok a motorral, de 50-60 környékén már nem annyira hallom, pedig nem egy túl halk gép. Köszönöm a válaszokat!:)
Legolcsóbb megoldás a füldugó.
2013. jan. 9. 11:50
7/14 A kérdező kommentje:
Nem is az zavar, hogy hangos. Vagyis de, de én szeretném a motor hangját is hallgatni. Nem véletlenül vettem V2-t:)
egyet érts meg:)neked nincs karosszériád ami megvéd.a sisakot nem azért viseljük mert kötelező hanem mert életmentő lehet akár egy lassú pl 20 30 km városi lavirozás során is,teszem azt rádhúzza valaki a kocsit és beborulsz valahová,szintén ez vonatkozik a polóban rövidnadrágban való motorozásra is..nem tudom milyen motorosokkal beszéltél akik szerint jó a sisakod ami lidles....nem arcból és genyából irom de egy sisak vastagon 100ezer felett van..ezt persze akkor veszi meg az ember ha nem a nagy magayar klasszikuok szerint él az úgysem lesz bajom,csak a faluba elmegyek a haverhoz,aha..ha mégsem és csattan egy k.rva ágyon végzi csövekkel a szájában...
2013. jan. 9. 12:04
9/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy anyagilag nem engedhetek meg magamnak egy ilyen sisakot!
Félrebeszélnek a fentiek. A drágább sisak nem ad jobb védelmet, csak halkabb, kényelmesebb, könnyebb, keskenyebb, szebb.
Mindenesetre full face-t vegyél, és DOT minősítésnek feleljen meg.
30-40 körül nézelődj.
2013. jan. 9. 13:01
Kapcsolódó kérdések: