Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen bukósisakot ajánlotok?...

Milyen bukósisakot ajánlotok? (15-20 ezerért)

Figyelt kérdés
Olyan kéne, amiben van bluetooth-os hangszóró. Köszi!
2011. jan. 28. 16:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs: Plexis, felhajthatós legyen, bár mást is ajánlhattok! :)
2011. jan. 28. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen kirakva gyémántokkal? Ennyiért ilyen nem kapsz...
2011. jan. 28. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap kezdtem el keresni, semmit se tudok a dologról, vagy nem volt egyértelmű? És csak sima felnyithatós plexi van? (Más nem jó, mert szemüvegem van, a kontaktlencsétől meg kivan a szemem...) Most már hajlandó valaki válaszolni? (És akkor a bluetooth-os cucc nem kell, bár 200 Ft-ért csinálok magam ilyen hangszórót, csak nem akarom tönkretenni.)
2011. jan. 28. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor mennyiért kapnék 'olyan' sisakot?
2011. jan. 28. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Találtam neked Bluetoothos bukósisakot 50 ezerért.

Viszont találtam neked sisakra felszerelhető kihangosítót, bluetooth támogatással(bármilyen sisakra felszerelhető!).

Ennek itt a linkje: [link]

Ezt pedig az, amelyet a válaszom elején említettem: [link]

2011. jan. 28. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:

2-ik: Kösz! :)

1: Lehetőleg fogalmazz finomabban, köszi.

2011. jan. 28. 18:19
 7/7 anonim válasza:

szia...

most télen jó leárazásokat foghatsz ki ajánlanám,hogy most vegyél sisakot.de azért ennyiért valóban nem kapsz blue toothosat.sztem ne fúrdszét azt,amit veszel,mert a mai sisakok nagyon pontosan vannak megtervezve és esetleg nem nyújtja majd azt a védelmet az átalakítás után amit elvárnál tőle.másképpen is lehet kommunkálni egy motoron.városban pl lámpánál plexi fel és beszélgethettek.vezetés közben pedig mi kialakítottunk egy jelzésrendszert.egy ütögetés a jobb vállamon:állj meg ha lehet.2 ütögetés:baj van azonnal állj meg.ha a bal vállamon teszi ezt akkor álljak ki a köv.kútnál ahol lehet wc.zni inni enni ilyesmi.ezek a jelzések éppen arra jók,mintha beszélnétek de nem felesleges nfo.-k.gondolj csak bele ha vezetés közben vki elkezdi neked mesélni a legutóbbi brazil sorozatot...:-)szóval sztem meg lehet oldani másként is a lényeges kommunikációt,a többi pedig csak elveszi a figyelmedet.

2011. febr. 1. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!