Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem ocsmányak az...

Csak szerintem ocsmányak az Alfa Romeo-k?

Figyelt kérdés

Sokan odavannak értük, mert milyen stílusos, meg hát olasz stb... szerintem 1-2 kivételt leszámítva rettentően néznek ki, se nem sportos se nem szép egyik sem.

Itt van egy kivétel, ez kifejezetten tetszik [link]

de a legtöbbre rossz ránézni.

Van ezzel más is így van én nem vagyok elég ínyenc? :D

2013. jan. 8. 08:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hű ez a 145/146 írtó ronda!
2013. jan. 8. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Végre, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Szerintem is rondák, és hogy miért istenitik annyian az olasz autókat, fogalmam sincs :)
2013. jan. 8. 13:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk ocsmánynak nem nevezném az Alfákat, még ha nem is tetszenek annyira. Ha már ocsmány autóról van szó, akkor a Ssangyong-ok azok voltak, mint pl. a Rhodius. Habár a legújabb szériák más sokkal szebbek...
2013. jan. 8. 13:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szépek... Meg eleve nagyon kevés olasz autó van ami szép szerintem...
2013. jan. 8. 23:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is érdekes, hogy rengeteg nem olasz autónak is olasz formatervezője van...
2013. jan. 9. 07:56
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nagyon tetszenek. Nem állítom, hogy mind gyönyörű, de biztosan nem téveszted össze más márkával!
2013. jan. 9. 08:20
 17/21 anonim válasza:

Ha vezettél volna már egyet, akkor tudnád:)

Nekem az van, mondjuk a régebbiekért én sem vagyok oda, mert olyan szomorú a szemük, de a vezetési élmény kárpótolja az embert.

Meg ugyebár az alfások nem azt mondják, hogy a kocsi a ház előtt parkol, hanem a ház előtt vár rám:)

2013. jan. 9. 09:23
 18/21 anonim válasza:
100%
A 159es SW gyöny˜örü szerintem,föleg feketeben..:)
2013. jan. 14. 22:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, sok szar ízlésű ember van.
2013. jan. 20. 12:13
 20/21 anonim válasza:
100%

Izlesek es pofonok,...mint ahogy mar az egyik valaszolo irta,ha vezettel volna egyet,nem igy beszelnel,...nem a regi Alfakra gondolok.Es az Alfasok tudjak miert szeretik annyira.Nekem volt mar tobb nemet autom is,es regi Alfam is,most pedig egy 156 Alfam van mar nagyon regota.Egyik automat sem szerettem ugy mint a 156-osomat,es hat hiaba mondjak hogy szar olasz,nekem nagyon bevalt.Es nekem az Alfak a legszebbek,ugyhogy izlesek es pofonok,es szerintem kar ilyen kerdeseket feltenni,mert akkor lehetne sorra venni az autokat,mert hat sok ronda auto van meg,aztan igy lehetne provokalni az Opeleseket,Renaultosokat,stb stb,hogy vajon mi tetszik nekik rajtuk.....

De mondjuk azert mar erdekelne hogy ''inyenc'' letedre milyen autod van???Illetve hogy neked milyen az a tipus amel teged lehengerel??

2013. jan. 23. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!