Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem ocsmányak az...

Csak szerintem ocsmányak az Alfa Romeo-k?

Figyelt kérdés

Sokan odavannak értük, mert milyen stílusos, meg hát olasz stb... szerintem 1-2 kivételt leszámítva rettentően néznek ki, se nem sportos se nem szép egyik sem.

Itt van egy kivétel, ez kifejezetten tetszik [link]

de a legtöbbre rossz ránézni.

Van ezzel más is így van én nem vagyok elég ínyenc? :D

2013. jan. 8. 08:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szép autók, mondjuk az is igaz, hogy soha nem vennék olasz kocsit.
2013. jan. 8. 08:51
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
izlésekről nem érdemes vitát nyitni,
2013. jan. 8. 08:53
 3/21 A kérdező kommentje:
jogos, nem vitát akarok, csak érdekel mások VÉLEMÉNYE. Attól hogy neked tetszik még nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
2013. jan. 8. 08:59
 4/21 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem is rondák.
2013. jan. 8. 09:03
 5/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is a legtöbb ronda, egy két típusa néz ki jól. De soha nem vennék olasz kocsit, főleg nem alfát. Viszont vannak fanatikusok akik egyszerűen imádják.
2013. jan. 8. 09:13
 6/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a mai Alfák egyáltalán nem szépek! Erőltetett a formájuk. Régen még meg tudták dobogtatni a szívemet, de ma már abszolút közömbös vagyok velük szemben... Mondjuk a képen lévő autó azért nem csúnya! :)
2013. jan. 8. 10:10
 7/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is ronda?

2013. jan. 8. 11:10
 8/21 anonim ***** válasza:

A régebbiek mai szemmel elég viccesek. Olyan erőltetetten szögletes, nem szép az alakjuk.

Az újabbak meg szerintem olyan átlagosak, belesimulnak az utcaképbe. Nem rondák, de nem is különösen szépek.

2013. jan. 8. 11:30
 9/21 A kérdező kommentje:

#7 szeretem a régebbi kocsikat is, nem rossz de nem kifejezetten tetszik. közel vannak a lámpák egymáshoz

valahogy egyébként pont ez a bajom velük... sokszor egész tetszetős lenne sok modell, de mégis van 1-2 olyan forma, ív, stílusjegy rajta ami valahogy ficamos és elrontja az egészet, és nemjó az összkép.

van egy ismerősöm akinek egy ilyene van: [link]

nem baj hogy ő szereti de nem értem mire gondol akkor amikor arról beszél hogy milyen szép, és stílusos, meg ALFA ugye. Nem látok rajta szépet, a hátulja még gázabb

2013. jan. 8. 11:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a 159 az kifejezetten szép. :)
2013. jan. 8. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!