Csak szerintem ocsmányak az Alfa Romeo-k?
Sokan odavannak értük, mert milyen stílusos, meg hát olasz stb... szerintem 1-2 kivételt leszámítva rettentően néznek ki, se nem sportos se nem szép egyik sem.
Itt van egy kivétel, ez kifejezetten tetszik [link]
de a legtöbbre rossz ránézni.
Van ezzel más is így van én nem vagyok elég ínyenc? :D
A régebbiek mai szemmel elég viccesek. Olyan erőltetetten szögletes, nem szép az alakjuk.
Az újabbak meg szerintem olyan átlagosak, belesimulnak az utcaképbe. Nem rondák, de nem is különösen szépek.
#7 szeretem a régebbi kocsikat is, nem rossz de nem kifejezetten tetszik. közel vannak a lámpák egymáshoz
valahogy egyébként pont ez a bajom velük... sokszor egész tetszetős lenne sok modell, de mégis van 1-2 olyan forma, ív, stílusjegy rajta ami valahogy ficamos és elrontja az egészet, és nemjó az összkép.
van egy ismerősöm akinek egy ilyene van: [link]
nem baj hogy ő szereti de nem értem mire gondol akkor amikor arról beszél hogy milyen szép, és stílusos, meg ALFA ugye. Nem látok rajta szépet, a hátulja még gázabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!