Ideiglenes jogsival ha igazoltat a rendőr, megbüntethet?
XIII. ker. Visegrádi utcai okmányirodába csináltattam a jogsimat, és egyet javaslok: Meg ne próbáld!
- Három órát kellett sorban állni.
- Több, mint két hét volt, mire elkészült az okmány.
Csináld meg a helyi okmányirodádban, jobban jársz.
Egyébként most már nincs ideiglenes jogosítvány. Régen volt, de valamiért eltörölték.
Harkonenn te állandóan ezzel jösz, hogy a nagymamát el kell vinni? Már vagy 2x máshol is olvastam a jogsis témába. Ha valaki szeretne vezetni a jogsijával vagy sürgős lenne neki neked ez az első dumád állandóan.
Már kicsit unalmas....
Ismeretlen!
Nekem meg az unalmas, hogy az aki meg tudott lenni 17 évig jogsi nélkül, az már nem bír ki néhány hetet amíg megérkezik a jogsija!
Ráadásul nem egyszer már azt is leírtam, hogyan lehet az eljárást meggyorsítani!
Érdekes, hogy nekem nem kellett hónapokat várnom a cserére:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirmu..
És igen, nem egy kérdező jött azzal, hogy a hétvégén már a nagymamát kell neki kórházba szállítania, mert a családból más nem ér rá, és persze nagyon fontos vizsgálatok szükségesek! Itt rinyál tök feleslegesen!
Szerinted ez nem uncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!