Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes autót...

Szerintetek érdemes autót venni 400-500 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés

Honda Civicen vagy vw golf III-on gondolkodom de nyitott vagyok más autókra is.

előre is köszönöm

2013. jan. 7. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Én nem hallgattam senkire, itt Mo-on mindenkinek suzuki meg opel autója van és mégsem annyira jók, mint amennyire mondják. Végül egy szép olasz autót vettem, pedig mindenki szinte lebeszélt róla,én a szívemre hallgattam. Alfa romeo 146! Nagyon jó kis autó, SEMMI gondom nem volt idáig vele, pedig már 3 éve nálam van... Én 450-ért vettem.. Vettem rá új gumikat, felnit meg szép lassan extrákat is.... Hifi,meg mindenféle kényelmi cucc. Ma már benne van vagy 1 millióba a verda, sőt van az 1,3-ba is dee nagyon jó autóm van azt tudom mondani...Hiába olasz, egy karbantartott embertől vettem, énis nagyon kényeztetem. Igaz nyáron 8,5, télen 11 a fogyasztása de nem érdekel! Nekem megéri mert az autóban biztonságba érzem magam,kényelmes, erős 155 lovas erőforrás bőven elég mindenhova. És amikor kiemntem vele a Horvát tengerpartra nyáron (KRK sziget) akkor én azt mondtam: Ez az autó levizsgázott! Bármeddig el merek menni vele.

Olasz autók között tudom neked ebben az árban a Fiat Bravo-t de csak 2000 v az autánit! Brava-t ami már öt ajtós de azt is csak facelift után...2000-es évjárat. Alfaromeoba a 156-os 146-os 145-ös nagyon jó. Bravo-ból csak 1,6-ost, mert a többi konstrukció egyszerűen sz*r! Ugyanez a Brava-ra is. Fiat Punto is jó kis kocsi...Honda civic is jó ha Honda kedvelő vagy...Golf 3-al én személy szerint megszívtam...passz. Citroen-ből is vannak jó vételek. A lényeg az, hogy ha megfogasz tőlem egy tanácsot: Soha ne vegyél autót úgy, hogy mások rábeszélnek. Vedd meg azt, ami neked tettszik, amennyire valamennyire értesz...ismered a típushibákat, és ne arra menj hogy opel legyen,hogy sportdob legyen meg Hi-Fi legyen ugyanis nem ettől lesz az autó jó autó! Megvehetsz nyugodtan egy olyat,aminek ismered az előéletét,hogy hányszor és hol járt szervizben stb... Persze ezt papírral. És RAGASZKODJ a személyes kipróbáláshoz,vidd el átvizsgáltatni..Futómű,elektronika,fékrendszer,kuplung állapota stb... Ha ebbe nem megy bele az eladó akk menj el onnan. És végül: ha van rá mód magánszemélytől vegyél, mert a kereskedők b*nkók és be fognak csapni. Tapasztalat, méghozzá többszörös. Persze van kivétel.

Röviden ennyi :)

Üdv.

2013. jan. 8. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Nekem egyik barátom vett egy Alfa Romeo kombit. Igaz 2 millióért, de nagyon jó autók tényleg, semmi baja nincs. A srácnak mindig is olasz autói voltak szinte. Azelőtt Fiat, azzal se volt gondja, beletett félmillió km-t. Az Alfa egyébként olcsó autómárkának számít, érdemes nézegetni, nem túlárazott az embléma miatt, mint a VW, BMW, Audi, stb. Esetleg még a SAAB-okat, Volvo-kat érdemes megnézni, illetve még, hogy konkrét példával éljek: Mitsubishi Galant.
2013. jan. 9. 02:02
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. jan. 9. 02:04
 14/17 civic"92" ***** válasza:
0%
Szerintem ha Hondát akarsz venni az már jo de ha civicet az még jobb! Vegyél egy 1992-es manual válto azaz kézi váltó nehezen megy tõnkre jo tuningolni és alapjába jo auto
2013. jan. 25. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Punto 2, Rover 214 SI. Ezekre is vess egy pillantást szerintem.

Amúgy egyik munkatársam nekem is vett egy 159-es Alfát, azt mondta nem érti az előítéleteket, mert a 4 év alatt olajat, meg szűrőt vett a kocsiba idáig.. :D

Az meg ökölszabály, hogy aki autót tart, annak legyen a vételárhoz képest 10-20% tartalék, mert egy kocsira folyamatosan költeni kell.

2013. febr. 1. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne érdemes?

Mi is egy kb 400.000ft értékű autóval járunk és nagyon megbízható.

Rengetegen járnak olyan autóval ami párszár ezer forintot ér.

2013. febr. 1. 15:37
 17/17 anonim válasza:
3-as golf nagyon jó ebben az árban,ha legolcsóbban akarod akkor érdemesebb mondjuk ausztriából,németből behozatni átíratni pl ott egy 3as golf német okmányokkal nem kerül többe 2-300nál + okmányok az 500 ezer mi is így vettük meg de még ennyibe se fájt a végén és szuperul megy szép is 6litert eszik nagyon szeretem ^^
2013. nov. 10. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!