Szerintetek érdemes autót venni 400-500 ezer Ft-ért?
Honda Civicen vagy vw golf III-on gondolkodom de nyitott vagyok más autókra is.
előre is köszönöm
Én nem hallgattam senkire, itt Mo-on mindenkinek suzuki meg opel autója van és mégsem annyira jók, mint amennyire mondják. Végül egy szép olasz autót vettem, pedig mindenki szinte lebeszélt róla,én a szívemre hallgattam. Alfa romeo 146! Nagyon jó kis autó, SEMMI gondom nem volt idáig vele, pedig már 3 éve nálam van... Én 450-ért vettem.. Vettem rá új gumikat, felnit meg szép lassan extrákat is.... Hifi,meg mindenféle kényelmi cucc. Ma már benne van vagy 1 millióba a verda, sőt van az 1,3-ba is dee nagyon jó autóm van azt tudom mondani...Hiába olasz, egy karbantartott embertől vettem, énis nagyon kényeztetem. Igaz nyáron 8,5, télen 11 a fogyasztása de nem érdekel! Nekem megéri mert az autóban biztonságba érzem magam,kényelmes, erős 155 lovas erőforrás bőven elég mindenhova. És amikor kiemntem vele a Horvát tengerpartra nyáron (KRK sziget) akkor én azt mondtam: Ez az autó levizsgázott! Bármeddig el merek menni vele.
Olasz autók között tudom neked ebben az árban a Fiat Bravo-t de csak 2000 v az autánit! Brava-t ami már öt ajtós de azt is csak facelift után...2000-es évjárat. Alfaromeoba a 156-os 146-os 145-ös nagyon jó. Bravo-ból csak 1,6-ost, mert a többi konstrukció egyszerűen sz*r! Ugyanez a Brava-ra is. Fiat Punto is jó kis kocsi...Honda civic is jó ha Honda kedvelő vagy...Golf 3-al én személy szerint megszívtam...passz. Citroen-ből is vannak jó vételek. A lényeg az, hogy ha megfogasz tőlem egy tanácsot: Soha ne vegyél autót úgy, hogy mások rábeszélnek. Vedd meg azt, ami neked tettszik, amennyire valamennyire értesz...ismered a típushibákat, és ne arra menj hogy opel legyen,hogy sportdob legyen meg Hi-Fi legyen ugyanis nem ettől lesz az autó jó autó! Megvehetsz nyugodtan egy olyat,aminek ismered az előéletét,hogy hányszor és hol járt szervizben stb... Persze ezt papírral. És RAGASZKODJ a személyes kipróbáláshoz,vidd el átvizsgáltatni..Futómű,elektronika,fékrendszer,kuplung állapota stb... Ha ebbe nem megy bele az eladó akk menj el onnan. És végül: ha van rá mód magánszemélytől vegyél, mert a kereskedők b*nkók és be fognak csapni. Tapasztalat, méghozzá többszörös. Persze van kivétel.
Röviden ennyi :)
Üdv.
Punto 2, Rover 214 SI. Ezekre is vess egy pillantást szerintem.
Amúgy egyik munkatársam nekem is vett egy 159-es Alfát, azt mondta nem érti az előítéleteket, mert a 4 év alatt olajat, meg szűrőt vett a kocsiba idáig.. :D
Az meg ökölszabály, hogy aki autót tart, annak legyen a vételárhoz képest 10-20% tartalék, mert egy kocsira folyamatosan költeni kell.
Miért ne lenne érdemes?
Mi is egy kb 400.000ft értékű autóval járunk és nagyon megbízható.
Rengetegen járnak olyan autóval ami párszár ezer forintot ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!