Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik terepjárót választanáto...

Melyik terepjárót választanátok? Mercedes GL, Audi Q7, BMW X6, VW Touareg - Mindegyik 2012-es kiadású!

Figyelt kérdés

2013. jan. 7. 01:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

"Egyik sem terepjáró. Ha terepjárót akarsz vegyél egy G mercit."

Elmondom neked, hogy ezek pedig terepjárók. Az már más kérdés, hogy nem érdemes velük terepre menni, ha nem muszáj, de terepjárónak számítanak. Ezek nem szutyok Nissan Quashqai-ok, vagy valami crossover fosok.

2013. jan. 8. 02:50
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is ha tennének egy Q7-re rendes terepgumit, a Quattro miatt verhetetlen lenne terepen. Csak perszen senki nem fog egy ilyen autót kemény terepre vinni.
2013. jan. 8. 12:46
 13/15 anonim válasza:
Ezeket hívják úgy, hogy,, aszfaltterepjárók'' nem érdemes terepre vinni őket, nem is sokat érnek ott... Ha terepezni akarsz vegyél valami régi katonai terepjáròt. :D ha a városba kell, hogy megnézzenek, vagy ne neked kelljen felni ha ütközöl valakivel... Arra jók, még van bennük hely...
2013. jan. 26. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezeket SUV-oknak hivják. Egyébként ezek közül a BMW X6-ot választanám az 555 lóerős motorjával :D
2013. jan. 29. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es!! verhetetlen lenne terpen. ezt magad sem gondolod komolyan, egy lada niva szarrá alázza. Egyszer volt egy autós újságban hogy hóban a fékútja 10 autó közül a 2 legroszabb. Erre határozottan emlékszem amikor olvastam is arra gondoltam hogy az Audi eláshatja magát. Hosszúak a túlnyúlások és azért is könnyedén fenneakad.
2013. ápr. 5. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!