Igaz, vagy hamis ez az állítás? Opel Vectra 2. 0 TDI csak 5 litert eszek 100-on? Hasznaltautok.hu-n nézegetem őket és mindenhol ennyi van írva.
Hihető az 5-5,5 literes fogyasztás, ha finom stílusban van hajtva. De "kíméletlen" használat során sem nagyon eszik 7-8-nál többet.
A kék színű, osztrák papíros kombit jobb ha elfelejted. Átverés szagú a 15 éves diesel kombi 170 ezer Km-e, valamint a leírás utolsó mondata:
"az elírás és tévedés joga fenntartva"...
Hazugság! Egy 97-es 2 literes motortól... "persze".
Nekem is Opelom van, szintén dízel, csak 1.7-es és 10 évvel fiatalabb.
Mikor vettem azt hazudták, hogy városban soha nem megy 5 liter fölé a fogyasztás. Én már akkor sem hittem el. Az enyém ehelyett óvatos vezetési stílus mellett városban 7 liter körül fogyaszt, városon kívül meg inkább 5,5-öt.
Érdekes lenne, ha 10 év alatt úgy visszafejlődött volna a technika, hogy egy kisebb és újabb motornak nagyobb a fogyasztása.
"Érdekes lenne, ha 10 év alatt úgy visszafejlődött volna a technika, hogy egy kisebb és újabb motornak nagyobb a fogyasztása"
10 év alatt nőhetett az autó nettó súlya, ma már a 16 colos kerék szinte alap, így akár az újabb ehet többet is. Egy új golf sem annyit eszik, mint egy TDI 3-as Golf :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!