Minden autóban van szivargyújtó?
Figyelt kérdés
Ez alapfelszereltségnek számít?2013. jan. 5. 20:54
2/5 anonim válasza:
Szivargyújtó nem biztos, csak akkor, ha van benne dohányzócsomag. Ezt új autókba külön lehet kérni extraként, felárral. Autós csatlakozó viszont minden esetben van. Szivargyújtót viszont lehet kapni külön is. Múltkor Tescoban láttam.
3/5 anonim válasza:
Igen, bár eredeti rendeltetését jobbára már csak nevében őrzi. Elektromos cuccokat lehet vele működtetni vele a kocsiban. Nem tudom, ma mi a helyzet, de ültem olyan autóban régen, amelyben itt is kis kütyüt lehetett találni. Ha azt megnyomtad, áram hatására belül egy fém lapka felforrósodott. Ki lehetett venni az aljzatból, s meggyújtani vele a cigit.
4/5 anonim válasza:
szerintem ez nem alap felszereltség, hanem annál is alapabb. Ugyanis nem kimondottan arra szolgál hogy meggyújtsd a bagódat, hanem pl feltölteni a mobilt, vagy bármit
5/5 anonim válasza:
Régen 105ös Skodánkban nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!