Milyen autót vegyek 2m ft ig?
Suzuki Swiftet nem vennék, Nekem nagyon nem tetszik az új kasznija. Csomagtere szinte nulla, az utastér sem túl tágas.
Opel Astrát vennék. Főleg a legújabb változatot. Az nekem nagyon tetszik. Egy pár évest, viszonylag kevés km-rel. Én ezek közül ezt választanám.
A Ladával sem jársz feltétlenül rosszul. Sőt, így a pénzed nagy része megmarad, még ha nem is egy régit és nagyon jó állapotút sikerül kifognod. Strapabíró kocsi, az alkatrészt meg szinte fillérekért adják hozzá.
Nekem is Ladám van.
Ennyi pénzből simán vegyél valami komolyabbat!
1,3 MFt környékén simán kapsz valami 2.0 16v, klímás, extrás autót ami 7-10 között fogyaszt!
A maradék pénzből költhetsz rá, elrakhatsz rá!
Nem kell opelba, suzukiba, ladába ülnöd!!
Egyrészt lesz egy olyan autód amit nem csak te imádsz, hanem mindenkinek tetszik és dícséri aki beül 15-80 évesig!
Olyan motor van az autódban, ami tartalékokkal rendelkezik, és keveset eszik ahhoz képest amit tud!
Ehhez már automata váltót is ajánlok, ha sokat használod városban. A legtöbben fosnak tőle, én tavaly vettem, és semmi bajom nincs vele, sőt imádom! Szerintem az utolsó dolog lesz ami tönkre megy! Amúgy egy Accordról van szó, full extrás, minden működik, 92-es az autó! 600.000 volt!!
Tény, hogy 4 személlyel, klímával városi sprint, ami 30 perces araszolások akasztottak meg, 14 liter sikerült vele, aminek kellemes országúton közel csak a felét produkálja! A klímás város, hogy egész jól tudsz haladni 9-10 liter, ha rosszabb 11 liter.
De nem 1,2-1,3-1,4 motor, hanem 2.0.
Tulajdonképp meg akarlak téríteni, mert az újabb, szar konstrukciókkal soha nem lennék elégedett, és csak nézem ahogy az emberek szenvednek a lélekvesztőjükkel, és baromi bizonyítási kényszerrel feszülnek útnak, és a vonuló hodályomat körbeautózzák ordító motorral, amíg a jól szigetelt zászlóshajóm d-be van szúrva és csak vonulok, amíg bent alacsony fordulatról is feltol a motor, ezek mellett csend és kényelem...
Próbálj ki egy ilyet, és csak utána dobj ki ennyi pénzt egy - megbocsáss - hulladékra!
Szerintem sokan vannak akik egyet értenek velem. Persze olyanok véleménye az irányadó, akik tudják miről beszélek, nem mástól hallottak ezt azt!
A 92-es autó azért már elég öregecske. Akárhonnan nézzük az már 17 éves. Még ha nem is látszik rajta, azért abban ennyi idő alatt kopnak az alkatrészek és a korrózió is lehet itt-ott beleharapott. Ilyen öreg autónál azért számítani kell arra, hogy idővel költeni kell rá.
Szerintem teljesen felesleges egy 2.0-s motor. Több rá az adó, többet fogyaszt... Ha nem gyorsulási versenyekre akarod vinni átlagos használat mellett bőven elég egy 1.3-as, 1.4-es.
Persze biztos van, aki ezzel nem ért egyet. Kinek a pap, kinek a papné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!