Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet Renault Megane-om...

Mi lehet Renault Megane-om hibája?

Figyelt kérdés
Ha lezárom a (távirányítós)központival nem villognak a lámpák,ha kinyitom az első ajtót nem nyílik ki a többi ajtó is.Ég az ajtó nyitva jelzés pedig bezártam az ajtókat, ajtónyitáskor nem ég a belső lámpám.Ezek mind egyszerre jöttek elő.
2009. aug. 26. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A bal első ajtónál lévő vezeték köteget nézd meg, ott ahol a gumharmónikában hajlanak a vezetékek, ott megtörhet a vezeték és megbolondítja a központizár vezérlését.
2009. aug. 27. 07:30
 2/4 anonim ***** válasza:
VAgy egyszerűen a computer-je zavarodott meg. Nekünk renault lagunánk (2001) Eddig 2X kellet szervízbe vinni és mind2 alkalommal ez a vezérlés volt a baj:) És a két autó lényegében szerintem ugyan az csak a kasztni más. De örülj hogy ennyi baja van. Nekünk menet közbe állt le az autópályán egy olyan dologgal hogy nagy a károsanyag kibocsáltás.És ez is computer baj volt.:)
2009. aug. 27. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mi a baja? A válasz egyszerű: az, hogy Renault! Aki ilyet vesz, az meg is érdemli!
2009. okt. 16. 00:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Jajj de megmondtad a frankót kedves utolsó válaszoló!

5 éve Renaultal járunk, előtte is csak franciánk volt, és soha semmilyen meghibásodás nem történt egyikkel se! Szerintem az érdemli meg, aki másfélszeres áron vesz egy fapados fócvágent!

2011. szept. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!