Autó hifi kérdés? (többi lenn)
nézegetem a használt autókat és szinte mindegyikben gyári lejátszó van , na most a kérdésem az, hogy ami most benne van a kocsimba mélyláda, fejegység ,erősítő én azt hogy tudom betenni abba a másik kocsiba amelyikbe gyári zene van ?
nézem vannak ezek az ISO csatlakozók ,az az átalakító kell nekem és akkor már az új fejegység be is van kötve a gyári hangszórókra ? és a többi dolgot meg rákötöm a fejegységre a RCA-t +REMOTE SZÁLat és akkor kész is ?
+ ha a gyári hangszórókat ki akarom cserélni ,ott ugye nem ugyan olyan a csatlakozó mint ami a mai hangszóróknál , ott csak levágom a gyári hangszóró csatlakozót és teszek fel megfelelő sarukat és akkor kész is ?
előre is köszönöm a válaszokat !!
Peugeot partnerről lenne szó azokat nézegetem 2002 körülit, de ha nem olyan a gyári rádió helye mint az én 1 dinesem ,akkor lehet venni ehez beépítő keretet nem? és akkor már jó is lenne (legalább is szerintem ahoz is van átalakító keret )
2. semmi extra igényem nincs és nem arra kell nekem , hogy a szomszéd városba is odafigyeljenek hogy ki jön+ezerrel mennyen a tuc tuc zene + amúgy sem az én stílusom szóval az nem fog szólni a kocsiba :D ,most ami benne van és átkerülne a másikba
ilyen a mélynyomóm: [link]
erősítő: [link]
fejegység : [link]
hangszóró: [link]
+ egy olyan kérdésem lenne hogy mire jó a kondi ? [link]
vagy egy ilyen hifinél nincs különbség aközött, hogy van e vagy nincs ? mert sok úgymond tuc tuc zenét kedvelő kocsijába látom akiknek az a menő ledes, neonos ,villogós SAL 100-150Wos ládájuk van de oda felesleges ez nem ? vagy nálam is az lenne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!