Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hifi kérdés? (többi lenn)

Autó hifi kérdés? (többi lenn)

Figyelt kérdés

nézegetem a használt autókat és szinte mindegyikben gyári lejátszó van , na most a kérdésem az, hogy ami most benne van a kocsimba mélyláda, fejegység ,erősítő én azt hogy tudom betenni abba a másik kocsiba amelyikbe gyári zene van ?

nézem vannak ezek az ISO csatlakozók ,az az átalakító kell nekem és akkor már az új fejegység be is van kötve a gyári hangszórókra ? és a többi dolgot meg rákötöm a fejegységre a RCA-t +REMOTE SZÁLat és akkor kész is ?

+ ha a gyári hangszórókat ki akarom cserélni ,ott ugye nem ugyan olyan a csatlakozó mint ami a mai hangszóróknál , ott csak levágom a gyári hangszóró csatlakozót és teszek fel megfelelő sarukat és akkor kész is ?

előre is köszönöm a válaszokat !!

2013. jan. 4. 03:41
 1/3 anonim ***** válasza:
attól függ milyen autó. A hangszórócsere nem gond, a legnagyobb baj hogy néhány típusnál a gyári lejátszó helyére nem lehet betenni másikat, esetleg valami komolyabb szintén gyári vackot.
2013. jan. 4. 05:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Macerás, de szerintem megoldható a gyári feljavítása is, hacsak nincsenek extra igényeid, mint a blútusz. Persze bontani biztos kell, de a gyári "cucc" végerősítő kimeneteit én biztosan kiiktatnám. Nagy vonalakban én a gyári fej vonalkimenetit használnám, amit a külön berakott erölködő dolgozna fel. Én úgy oldottam meg, hogy az előerősített kimenetet használom csak, a fejegység végerősítőit nem. Nekem mondjuk a hang minősége a lényeg és nem a hangereje.
2013. jan. 4. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Peugeot partnerről lenne szó azokat nézegetem 2002 körülit, de ha nem olyan a gyári rádió helye mint az én 1 dinesem ,akkor lehet venni ehez beépítő keretet nem? és akkor már jó is lenne (legalább is szerintem ahoz is van átalakító keret )

2. semmi extra igényem nincs és nem arra kell nekem , hogy a szomszéd városba is odafigyeljenek hogy ki jön+ezerrel mennyen a tuc tuc zene + amúgy sem az én stílusom szóval az nem fog szólni a kocsiba :D ,most ami benne van és átkerülne a másikba

ilyen a mélynyomóm: [link]

erősítő: [link]

fejegység : [link]

hangszóró: [link]

+ egy olyan kérdésem lenne hogy mire jó a kondi ? [link]

vagy egy ilyen hifinél nincs különbség aközött, hogy van e vagy nincs ? mert sok úgymond tuc tuc zenét kedvelő kocsijába látom akiknek az a menő ledes, neonos ,villogós SAL 100-150Wos ládájuk van de oda felesleges ez nem ? vagy nálam is az lenne ?

2013. jan. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!