Szerintetek milyen autót érdemes venni 200. 000ft körül lényeg hogy kis fogyasztása legyen swift 1.3 8v vagy dieseles astrát? Vagy más ötlet?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 02:40
11/21 Sn0wf0x válasza:
12/21 anonim válasza:
Swift. 200-ért nincs normális Astra, a Mitsuhoz meg némileg (sokkal) drágább az alkatrész, korai Daewooo-t meg az ellenségemnek sem ajánlanék.
13/21 Sn0wf0x válasza:
Korai Daewook legnagyobb részét sima Opel alkatrésszel szevizeled, a Colt alkatrészei sincsenek horror árban egyáltalán....
14/21 anonim válasza:
Tudom, de ha 200-ban gondolkozunk és írta a kolléga hogy nem tud többet gyűjteni akkor inkább legyen egy Swift, amit rendbe tud tenni ha baj van, mint egy Colt amit már nehezebben. És nem is sokkal jobb mint a Swift.
A Daewoo-val meg csak annyi bajom van hogy iszonyat ótvar az anyaghasználat, buta a futómű, és kényelmetlen, még ebben a kategóriában is.
15/21 Sn0wf0x válasza:
Szerintem egyáltalán nincs igazad, de nem baj, a Swifttel is jól jár...
16/21 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem, sok olyat láttam már amikor emberke csak 20/40/50E-el drágább (vagy ugyanolyan árú) autót vett amihez csak 20/25/30%-al került többe az alkatrész, és mégis sok volt a havi fizetéséhez képest,ez az alapja a hozzáállásomnak. :)
17/21 anonim válasza:
#3, én jól érzem magam ilyen "trágyákban" is, lehet, valami baj van velem?
18/21 A kérdező kommentje:
Attól függ mihez képest "trágya" egy swift vagy egy opel astra mert egy e500 as mercihez képest tényleg az de ha egy kispolákhoz hasonlítjuk mindjárt máskép áll a helyzet.kinek mi a mérce...
2013. jan. 3. 20:23
19/21 anonim válasza:
Nem az autó által leszel valaki, hanem az autó lesz valaki te általad. Aki ezt nem látja, hát ő baja...
Ha úgy veszel autót, hogy nem a te igényeidnek felel, meg mondjuk csak azért, hogy lássa a szomszéd, hogy milyen kocsid van, akkor a szomszédnak veszel autót :D
20/21 Sn0wf0x válasza:
Figyel, a legegyszerűbb megoldás....nézz meg egy swiftet, egy esperot, egy coltot, vagy régi kocka lancert, sőt még B Corsa is van ennyiért. Ülj bele próbáld ki és amelyik jobban megtetszik azt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!